mandag den 30. september 2013

Hus stress // Garant gulv


Hvis ikke jeg var godt stresset over husprojektet med kun 13 uger til fødslen - så må man sige, at jeg er det nu! Sådan helt seriøst....

Det hele så ellers lyst ud inden weekenden, hvor min kæreste skulle påbegynde sin uges ferie fra arbejde, så han kunne den give den et ordentlig skalle i huset. Det så faktisk så lyst ud, at vi skulle have haft køkken sat op i næste uge, men.... Så skulle han til fodboldkamp, kom slemt til skade med sit knæ, og har nu en kæmpe skinne på. F R U S T R E N D E....

Derfor blev jeg rigtig glad, da jeg så, at Garant kørte med en facebook konkurrence, hvor det billede med flest stemmer kunne vinde et valgfrit gulv - troede jeg... Nu fandt jeg så ud af, at det er et såkaldt Marmoleum Click gulv (kender I det??).  Men ok, vi skal jo også have gulv i vores køkken, bryggers, vaskerum osv. osv., så mon ikke, at sådan et gulv kunne blive lagt et eller andet sted - hvis jeg skulle være så heldig at vinde det i det mindste.

Det korte af det lange er, at jeg vil høre, om I vil stemme på mit billede? Vi kan virkelig bruge alt hjælp i vores husprojekt, desværre. Linket skulle vidst være HER og hvis det ikke duer, så hedder facebooksiden "Garant.nu", og der er konkurrencen inde.

Taak for det piger :)

søndag den 29. september 2013

Nye Pavement støvler



Glad gravid dame iført sine nye støvler - som selvfølgelig er købt på tilbud! Ørnen havde også 25% rabat i butikken i weekenden, så det nød jeg godt af :)

Og... Er jeg i øvrigt den eneste gravide, som er SÅ træt af andres folk kommentarer og meninger om ens mave?? Kommentarer som "Er du sikker på, at der kun er en derinde" og "Ej, din mave er meget større/anderledes/mindre eller what so ever end min/min venindes eller hvem folk nu kender"..... Lige lidt gravid galde! :)

25% i BR // nyt fra Bellino



BR har siden torsdag kørt med 25% rabat i butikken - og det kan man vidst roligt sige, at jeg har fået udnyttet..

Jeg er ansat som tilkalder derinde, men havde faktisk ikke regnet med at få købt det vilde til den lille, fordi jeg ikke syntes udvalget i babylegetøjet var så flot. Men meget passende fik de i starten af ugen nye varer hjem fra Bellino og det er meget sødere end det gamle, så nu har jeg vidst også legetøj nok til det første år ;)

Det er i øvrigt sidste dag i dag med rabatten, hvis nogen af jer skal nå at have noget med..

fredag den 27. september 2013

Hay's runde spejl


Nu er jeg kommet til det punkt, hvor jeg gerne vil have mit badeværelse færdigt - og til det mangler jeg et spejl..

Jeg har kig på dette spejl fra Hay - men vil helst have det i sort, ved I om det findes??

Eller kender I til andre alternativer? Jeg har selv fundet et fra Gubi - men til 4000, så helst lige andre :)

torsdag den 26. september 2013

tirsdag den 24. september 2013

Børnelamper



Jeg spurgte for nylig om hjælp til lamper til børneværelset og nu er jeg kommet lidt nærmere på, hvad jeg er ude efter.

Min favorit er helt klart fjerlampen, nr 6, men det afhænger lidt af, hvilken stil jeg vil have på værelset, fordi nr 1 og 5 er også rigtig søde, - og nr 3 er vidst bare ønsketænkning efter jeg fik kendskab til prisen i går.

Diamant lampen, nr 4, har jeg selv ønsket mig rigtig længe og tænker at den kunne være rigtig prinsesse fin, men den bliver måske for lille til et værelse? Til sidst er der Sebra lampen, nr 2, som mange måske kender og som nok ville kunne passe til det meste.

Det er gået op for mig, at der er 14 uger til baby kommer, så jeg vil gerne til at have styr på lidt mere end bare sengen og barnevognen, som jeg allerede har købt.

Hvilken lampe kan I bedst lide??

mandag den 23. september 2013

Diamant lamper - hvorfra??



Jeg sidder lige og stener Go' aften Danmark - hvor de meget snedigt lige har  placeret disse flotte lamper i synsfeltet.... Og det virker!

Men, hvor er de fra - ved nogen af jer det??

søndag den 22. september 2013

Tagpap


En kort opdatering omkring husrenoveringen....

Vi er fuldt i gang med taget - som I kan se, så er det tagpap, som bliver brændt på - zinktagrender er kommet på og ivarplank er brugt som stern, så det skrider frem og jeg er fortrøstningsfuld omkring vores tidsplan.

Når tid er, skal vi selvfølgelig have gjort noget ved facaden og en ny dør og vinduer skal der til.

Vi vakler lidt mellem træ-alu og plastic vinduer. Vi har fået et tilbud på ca 40.000 for plasticvinduer og har fået at vide, at vi cirka skal regne med det dobbelte for træ-alu - som egentlig er det, som vi helst vil have... Så hvis I har noget klogt at sige om vinduer, så skriv endelig :)

torsdag den 19. september 2013

På det seneste..



Lige en kort opsummering af, hvad jeg har spenderet tiden med på det seneste...

1. Jeg har været gravid, billedet er dog ikk helt nyt, for er i uge 24+5 nu og så har jeg fået købt lidt tøj fra Rosemunde og Name it.

2. Det har regnet afsindigt meget på det seneste, så min kæreste og jeg har kigget regnbuer og hygget os i biografen.

3. Det nederste billede er fra min mors fødselsdag, hvor vi sluttede dagen med en tur i skoven med skønne dyr.


Jeg håber I også har haft nogle skønne stunder ❤

tirsdag den 17. september 2013

Billeder fra et almindeligt hjem

 
Jeg elsker at kigge på billeder fra andre folks hjem - men nogle gange synes jeg, at det er nogle meget dyre møbler, som bliver vist frem - eller også bliver det lidt for udstillings agtigt - i stedet for bare være et almindeligt hjem. Så jeg har fået lov til at låne nogle billeder fra min fætters og hans kærestes nye lejlighed, som jeg synes emmer af hygge og personlighed - og det er på et plan, hvor alle kan følge med :)
 
 
 
 
Eames look-a-like stole fra Idé Møbler


De er ikke helt på plads endnu, så mon ikke der kommer nogle fine billeder på væggen også?



Masser af nips og en fin billedehylde fra Ikea
 



 
Personlig billedevæg
 

Og soveværelset....
 
 
Hvad synes I om lejligheden???





fredag den 13. september 2013

Gyngestol - hvilken farve?



Nu hvor vi er ved børneværelset, så tror jeg, at denne gamle gyngestol/rokkestol skal stå inde på værelset.

Det kræver bare lidt en forvandling, før jeg synes, at den bliver prinsesse fin. Inspireret af et indlæg hos Betinna Holst overvejer jeg at bruge kalkmaling - har I erfaring med det?

Og det store spørgsmål, hvilken farve skal stolen males?? 

torsdag den 12. september 2013

En børnelampe



Jeg mangler en lampe - og dørkarm og lister - men først og fremmest en lampe til det værelse, som om 4 måneder skal bruges til børneværelse...

Har nogen af jer nogle idéer? Synes ikke butikkerne har så meget at byde på og loftet er skrå, så det sætter også lidt sine begrænsninger.

tirsdag den 10. september 2013

Bikerstøvler


I år vil jeg forkæle mig selv med et par rigtig lækre vinterstøvler!

Jeg tror, at jeg dropper en ny vinterjakke pga den voksende mave og i lang tid har jeg kigget på Billi Bi's fine støvler, men er endt med at være for nærig - men ikke i år :)

De tre par støvler fandt jeg ude i Tops, hvor de to af dem er fra Billi Bi og dem med lynlåsen er fra Ca'Shott. Tror snart jeg vil ud og prøve dem og se, hvilket par der er lækrest.

søndag den 8. september 2013

Ny baby cardigan



H&M-babytøj-strikcardigan-brun-cardigan-tøj-til-nyfødt
 


noanoa-noanoaminiature-mønstret-kjole


Det var ikke kun mig selv, som jeg købte ting til - min kæreste, søster, niece, nevø og ikke mindst baby blev der også købt lidt til.

Til prinsessen fandt jeg nemlig en sød cardigan i H&M, som jeg tænkte kunne være god sammen med de Noa Noa kjoler, som jeg købte for nylig - og ganske rigtig, så synes jeg faktisk selv, at det er ganske sødt sammen. Hun bliver så fin, når hun kommer ud.

lørdag den 7. september 2013

Nyt ventetøj



Så bliver den gravide mave og mit flæsk lige udstillet på bloggen!

Sagen er nemlig den, at jeg har fået købt mit allerførste, rigtige ventetøj - bukserne til højre - og så til 20% rabat. De var overraskende behagelige at have på. 

Hidtil har jeg bare klaret mig med almindelig tøj - med masser af elastik/stræk i. Kjolen til venstre er også ny og syntes den var super til en gravid mave, fordi den sidder tæt... Tænk, at der skulle en graviditet til, før jeg turde vise mig frem i stramt tøj.

Alt til den lille ny - huskeseddel

 



Min søster ved vídst godt, at jeg synes, at det er lidt svært at holde styr på alt det praktiske til baby. Så i går var hun så sød at sende en liste til mig med alle de ting, som skal købes.

Jeg tænkte, at andre måske også kunne have gavn af listen, så ville lige dele den herinde - og ellers kan I jo tilføje, hvis I synes, at der mangler noget....

onsdag den 4. september 2013

Woodstock lampe


Jeg ærger mig virkelig over, at vi ikke er længere med huset, så jeg kan få startet på lidt indretning.

Lampen spottede jeg nemlig ude i Bilka - af alle steder selvfølgelig - og den er meget i tråd med mine forrige indlæg om det rå og rustikke. Men jeg aner ikke, hvordan vores stil bliver i stuen.

Hvad synes I om den? Den stod til 999 kr.

tirsdag den 3. september 2013

To bøller




Sådan går det, når kæresten arbejder udenbys! Så flygter jeg hjem til min søster - væk fra rod og byggeri - og i stedet i lækker selskab med to dejlige bøller ❤


mandag den 2. september 2013

Lidt nyt fra Ikea



Lidt kedsomhed førte til en meget spontan tur til Ikea i torsdags. Jeg nyder meget, at jeg har min egen bil for tiden ;)

Jeg fik købt småting, så som den praktiske knage til døren. Fine til og fra mærker og pænt gavepapir, et lagen og verdens billigste vasketøjskurve til 29 kr.. Alt i alt kostede besøget mig under 300 og jeg skulle nok bare blevet hjemme, men spontanitet længe leve!

søndag den 1. september 2013

Rustikke hylder


Inspireret af mit forrige indlæg og alt det overskudstræ, som vi har fra ombygningen, så har jeg overvejet at bruge noget af det til lignende hylder, som på billedet.

Vi har nemlig et indhug på badeværelset, hvor der lige er plads til nogle hylder og alt er holdt i hvidt og sort derude, så jeg tror, at det kunne være pænt med noget træ til at bryde det hele :)

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...