lørdag den 30. november 2013

Mit næsten færdige køkken




Tadaa.. Ligner det ikke næsten et hjem??

Dog er der lige lidt der skal fixes endnu, før det bliver helt funktionelt. Fx mangler kogepladen og emhætten på det øverste billede :)

torsdag den 28. november 2013

Juledekorationer




 
I dag står den rigtig på julehygge! Jeg skal nemlig være sammen med min søster, svigerinde og deres børn. Sammen skal vi i skoven og bagefter skal vi lave juledekorationer - det er virkelig noget, som jeg elsker at lave. Så der bliver også lavet lidt ekstra til min mor og moster, nu hvor jeg alligevel skal i gang.

Dekorationerne på billederne er fra sidste år, hvis nogen ønsker det, så kan jeg godt lægge billeder ind senere af årets produktion :)

onsdag den 27. november 2013

tirsdag den 26. november 2013

En bæredygtig bamse







En ny bamse har fundet vej til vores lille hjem - det er vel ikke svært at gætte, hvem der skal have den?

Hynden er faktisk også ny, købt i Netto og jeg havde regnet med at bruge den sammen med den blå stol. Desværre er den bare en anelse for stor, så jeg må finde på noget andet :)

Julegaveidé til ham, hende og baby - Glerup & Chilote hjemmesko

 

Jeg har tidligere snakket om julegaveidéer til min kæreste, hvor jeg overvejede at købe whiskeyglas til ham og hvis jeg skal køre videre i dét tema, så kunne et par hjemmesko, som fx de grå fra Glerup lige være sagen... Og så de lilla til mig - man er vel pædagog??

En sjov ting, som jeg faldt over, da jeg besøgte hjemmesiden var det søde gyngefår. Kan I ikke lige se den på bebs' værelse?? Prisen ligger på 1.000 kr, og det er sikkert meget rimeligt med alt det uld, som der er blevet brugt til den - men det er dog lidt udenfor mit budget pt, så den kunne være et muligt dåbsønske? :)




Webshoppen sælger også hjemmesko af mærket "Chilote" til både voksne, men også til de helt små. De er lavet af 100 % uld og bunden af lakseskind, som er blødt som ruskind og super smidigt.

Noget der næsten er endnu mere fantastisk ved mærket er, at hjemmeskoene er fremstillet i Patagonien, der ligger i det sydlige Chile. Her går lønnen direkte til hver enkelt kvinde, som fremstiller hjemmeskoene med håndkræft. Kvinderne kan dermed skabe en bedre fremtid både for sig selv, men ikke mindst børnene og familien <3

Så man får altså et håndlavet økologisk produkt samtidig med, at man støtter en god sag.


Trendyslippers.com som sælger begge mærker er i øvrigt en dansk webshop. Der er hurtig levering på hjemmesiden, fri fragt når man køber over 599 kr og julegaverne kan byttes indtil den 15/1-2014, så de detaljer har de helt styr på :)


Indlægget er sponsoreret....


lørdag den 23. november 2013

Ikea barstole



Jeg fik brugt ikke mindre end 3.600 kr i Ikea i onsdags - men alligevel har jeg en række billeder liggende på telefonen af alle de ting, som jeg skal have næste gang.

En af tingene er disse barstole til 455 kr pr styk. Hvad synes I om dem?

Jeg tror vi kommer til at spise i køkkenet hver aften, så det er ret vigtigt med nogle, hvor man sidder godt i dem - og de her virkede ret behagelige.

torsdag den 21. november 2013

Endnu en milepæl!



Så er vinduer og døre velankommet til vores hus og folk er fuldt i gang med at sætte dem i.

Hold nu op det pynter!!

tirsdag den 19. november 2013

Alt hvidt fra Ikea



I morgen går turen til Odense med trailer og det hele, da jeg har fået solgt teak-sættet og lige passende kan smutte en tur i Ikea.

Men af en eller anden grund så er alt, hvad jeg overvejer at købe hvidt.... Så jeg får da vidst en seriøs udfordring med at få noget farve ind i mit hjem, hvis jeg realiserer alle mine hvide køb.

Det vigtigste jeg skal have købt er vasken fra Ikea og jeg syntes egentlig, at den havde en ok pris til sine 1600, når der kommer ca. 500 oveni for vandhanen... Men jeg fandt så lige ud af, at der kommer yderligere ca. 500 kr oveni igen, da selve vasken åbenbart ikke er med i prisen. Det kunne de altså godt lige have beskrevet lidt bedre, for det var et rent tilfælde, at jeg fandt ud af det.

En vinder og noget om sponsoreret indlæg!


Først... Jeg har fundet en vinder til 5 prøver af Blackhead Killer masken - det var en anonym deltager, som jeg har sendt en mail :) Tillykke!

Dernæst... Som I nok har bemærket, så har der den seneste stykke tid været lidt sponsoreret indlæg udgivet her på bloggen og det er egentlig med blandet følelser, at jeg har udgivet disse indlæg.

For det første fordi, at jeg synes, at man som blogger lidt mister sin troværdig, når man gør i disse indlæg, da der fremover kan opstå misforståelser omkring, om det er reklameindlæg eller man selv 100% ligger bag indlæggene og holdningerne. Dog håber jeg, at I tydeligt kan se, at jeg gør noget ud af at fortælle det, når indlæggene er sponsorerede?

Men hvorfor har jeg så udgivet indlæggene? Det har jeg vel fordi, at jeg elsker at blogge og bruger meget tid på det - for meget tid mener min kæreste endda, så derfor er det rart, at jeg med disse indlæg for en "belønning" for min indsats - og så håber jeg også, at I kan se, at jeg gør noget ud af, at de sponsorerede indlæg har sammenhæng med resten af mit indhold? Fx har jeg takket nej til indlæg om vinkølere, computeredele osv...

Jeg er dog ret nysgerrig efter at høre jeres mening omkring reklame-indlæggene her på bloggen - er det meget træls eller kan I godt skelne mellem dem og mine indlæg? Og vigtigst af alt, har I stadig lyst til at følge med??

Til sidst, hvis nogle af jer andre kunne tænke jer at indgå et samarbejde med samme firma som jeg, så stik mig en mail på f.iof@live.dk - man får omkring 1-400 kr. pr. indlæg, som man skriver :)

søndag den 17. november 2013

Tjen penge hjemmefra - bliv brugertester


Usertribe ønsker omtale af deres side, hvor de lige nu søger nye brugertestere i alle aldre!

Usertribe er en service, hvor store danske virksomheder får brugertestet deres websites eller webshops, for at finde ud af, hvad de kan gøre bedre.

Og det er altså her du kommer ind i billedet :)

For hvis du står og mangler et nemt job, så er det her måske noget for dig? Det kan foregå hjemmefra dig selv, eller hvor du nu har lyst til. 

Hvad får du ud af det? 100 kr pr test ogg det er altså kun for 20-30 minutters arbejde. De skriver, at hvis man er ihærdig, så kan man få 5-6 tests om ugen, men gennemsnittet ligger nok på 2-3.

Kravene? Du skal snakke flydende dansk og bo i DK. Desuden er der lidt krav til din PC, for testene foregår via såkaldte "tænke-højt-tests", så det skal være muligt at optage lyd og billede fra din PC.

Jeg har selv meldt mig til som brugertester, men skal lige have styr på det tekniske, før jeg kan lave min første test. Men hvis I har nogen spørgsmål, så sig til og så besvarer jeg så godt, som jeg kan. 

I kan melde jer til som brugertestere lige HER!

lørdag den 16. november 2013

Hvad skal barnet hedde??


Med 2 måneder til termin er folk begyndt at spørge ind til, om vi har besluttet os for, hvad barnet skal hedde - og det har vi ikke!

Aller helst vil jeg gerne have et pigenavn med betydning, fx opkaldt efter en og her var mit store ønske at opkalde hende efter min græske farmor, som jeg desværre mistede for nogle måneder siden. Hendes navn var Urania, som jeg ikke helt synes duer. Mit mellemnavn, Rania, har jeg fra hende, men det skal det heller ikke være. Har I nogle ideer til lignende navne?

Ellers har vi lang tid haft navnet Carla Athene i tankerne, men jeg ved ikke om det navn bliver for specielt. Nu er jeg begyndt med at tænke på, om hun bare kun skal hedde Athene?

Eller måske bare Alberthe??

Hvordan vidste I, at I havde det helt rigtige navn til jeres børn??

torsdag den 14. november 2013

Julegaven til manden


Når min kæreste synes, at det bliver for hårdt med huset, så joker han meget med, at han hellere ville holde fri med en flaske Jack D og en cigar..

Så nu tror jeg, at jeg tager ham på ordet - eller næsten. Cigaren dropper vi, men nogle flotte whiskeyglas kan han få! For efter jul burde der være mere tid til, at han kan slappe af, så jeg må hellere finde på noget forkælelse til ham.

Glassene er fra Normann Copenhagen og deres drikkeglas fra samme serie er også ret flotte.

Hvad giver I jeres kærester i julegave?

onsdag den 13. november 2013

NYHED Hudorme-dræberen! Tryk aldrig hudorme igen!


Det her må næsten være en maske, som ikke er til at komme udenom!

Mange af jer er måske, som jeg, stødt på den på nettet før - men har nogen af jer prøvet den??
Hvis ikke, så skriv en kommentar herunder inden den 18/11-13 kl. 18.00, og så sender jeg en gratis prøve til en heldig udvalgt fra Luxstyle :)

Om masken skrives der:

"Det er en ansigtsmaske, der på få minutter fjerner hudorme og forebygger uren hud. Vi sælger det i vores webshop. Vi giver 90 dages garanti - hvis den forventede effekt ikke er opnået, så giver vi alle pengene tilbage (også kaldet 100 % garanti). 

Blackhead Killer er gennemtestet og har hjulpet hundredetusindvis af mennesker af med hudorme, så de aldrig skal trykke hudorme ud igen."

Det lyder ikke dårligt var :)

Indlægget er sponsoreret...

tirsdag den 12. november 2013

25% på Mulberry



Av, en fristende mail, som tikkede ind i min indbakke tidligere i dag.....

En lokal butik, Club B, har i anledning af, at Mulberry i KBH har 25 års jubilæum valgt at fejre dem ved, at de har 25% på alt Mulberry frem til den 20. november 2013.

Mit liv er ikke til den slags luksusheder mere - og netop derfor frister det, fordi jeg mindes de tider, hvor jeg godt kunne finde på at tømme kontoen for sådan et lækkert køb, og så leve af havregryn et godt stykke tid.

Men nu er der desværre andre at tage hensyn til i husstanden. Så jeg ved slet ikke, om jeg tør at begive mig derind... Skal nogen af jer andre derind og lure?

mandag den 11. november 2013

Hvad skal du have til aftensmad?



Jeg selv er i gang med at lave chili con carne - min livret her om vinteren.

Mine hårdhvidevarer er blevet leveret i dag, så jeg kunne godt bruge lidt inspiration til nemme, sunde og gode aftensmadretter til når jeg omsider skal i gang med at kokkerere i det nye køkken.

Så, hvad skal du spise i aften? :)

En overvejelse




Tine har lige vist sit flotte, flotte skab på sin blog....

Og så slog det mig, at jeg faktisk har et lignende skab stående, som fulgte med huset.

Pt står den bare og fylder, men jeg har tænkt på at bruge den enten i køkkenet, soveværelset eller mit krearum.

Nu til overvejelsen, skal jeg male den hvid som Tines? Jeg synes min er flot, som den står, men i hvid passer den måske lidt mere til min stil...

søndag den 10. november 2013

Projekt nyt køkken


Stille og roligt skrider vores køkkenprojekt frem.

Oprindeligt bestod rummet af et køkken med viktualierum, en gang og badeværelse - vi har væltet det hele!

Så nu er det hele ét stort rum og der ser ud til at blive bedre end jeg turde håbe på :)

fredag den 8. november 2013

Facts om byggeriet




- Vores hus blev købt den 3. Oktober 2012, hvor vi 14 dage efter kunne fejre 7 måneders dag!

- Pris: 840.000 kr

- Den 30. november 2012 fik vi støbt gulv i stuen.... Og et år efter står gulvet stadig råt!

- Vi har indtil videre brugt 3 forskellige malere, 3 forskellige VVS'er og 4 murere.

- Den ene murer tog næsten 3 måneder om at lægge klinker på 10 m2

- Vi har, indtil videre, brugt mere end 400.000 kr på at renovere

- Vi har boet 10 måneder uden tv signal, 11 måneder uden internet og 6 måneder uden et køkkenet

- Huset får 2 badeværelser, 4 værelser, et vaskerum og altan på taget 

- Der er kun ét rum, som står som oprindeligt. I alle andre rum har vi rykket eller fjernet vægge

- Vi glæder os til at være færdige 

- Men... Vi er utrolig nok enige i, at det ikke er sidste gang, at vi kaster os over sådan et projekt!

onsdag den 6. november 2013

Klinker til køkkenet


Nu er jeg kommet til det punkt, hvor jeg holder vejret angående mit nye køkken.

Får jeg det på fredag eller ikke?

Vores byggeri er så kedeligt, på den måde, at der er en masse processer, som hænger sammen og som altså besværliggør køkken opsætningen pt.

Men, en lille trøst er, at jeg måske får lagt klinker i morgen eller fredag <3

Hvad er jeres holdning i øvrigt angående gennemgående materialer?

De viste klinker på billedet er nemlig de samme som på vores badeværelse og entré - er det derfor et must med de samme i køkkenet?

.... Og, hvis det er, synes I så de passer til bordpladen?

Unikt Zumba, danse og fitness tøj til kvinder i ny e-shop!




For 3 uger siden startede jeg til graviditets yoga – og allerede på den korte tid er min mave vokset meget! Så det kniber med, at jeg kan være i mit fitness tøj længere.

Jeg forsøger så vidt muligt at bruge mit normale tøj under graviditeten og ellers køber jeg ting, som jeg kan bruge bagefter.  Derfor passede det rigtigt godt, da 2SKIN kontaktede mig omkring deres nye webshop, så jeg kunne gå på jagt efter noget nyt træningstøj.

De viste bukser og toppen kunne være et godt køb til både nu – og senere. Bukserne pga den brede ribkant og blusen fordi den ser ud til at være rummelig omkring mavsen – og så kan jeg godt lide, at den har lidt lange ærmer. Bukserne er lidt pebret, men man kan også købes sættet samlet – dog i andre farver til 619 kr. og ellers kan sættes til højre købes for 579 kr.

Tøjet kan som sagt købes hos 2SKIN, som er en hastigt voksende virksomhed i en unik branche for sportstøj til kvinder.  Om deres tøj skriver de selv:

Firmaet 2SKIN går med på moden og har lanceret dansetøjs-brand'-et BROADWAY. Dette tøj støtter vores krop, giver dig energi og opmuntrer til aktivitet.

Elektrificerende farvet dansetøj der fremhæver og illustrerer en original personlighed.

2SKINS tøj er fremstillet af bomuld og polyester

En ting som jeg godt kan lide ved webshoppen er, at de har en udførlig beskrivelse af størrelserne med flere mål oplyst, så man undgår fejlkøb :)

(Indlægget er sponsoreret)

Teakbord og stole sælges!



Er der nogle, som kunne været interesseret i dette smukke bord og 3 tilhørende stole?

Det sælges udelukkende pga pladsmangel :(

tirsdag den 5. november 2013

Læder bordskåner

 



Vores køkkenprojekt skrider frem med meget hastige skridt, og derfor kan jeg vidst roligt begynde at kigge efter køkkenting.

Jeg ville egentlig have kigget efter nogle skærebrætte, for når nu vi har valgt træbordplade, så vil jeg gerne have den skånet lidt. Derfor havde jeg bl.a. tænkt mig at finde et skærebræt, som kunne ligge ved vasken, så man kunne tage fra der. Dem jeg bedst kan lide er dog i træ og træ i træ matcher bare ikke helt i min verden.

Men, disse dækkeservietter fra LINDDNA kunne måske bruges? Jeg synes, at det er lidt fedt, at de er i læder og så findes der også bordskånere i samme serie. Hvad synes I om dem?

Gryder til induktion skal jeg også have fundet i en fart - er der nogle mærker I kan anbefale her? Le Creuset er drømmen, men det er vidst mere realistisk med noget billigere :)

Anbefaling til håret


Jer som fulgte med på min gamle blog, kan måske huske, at jeg i en meget lang periode sværgede til Toni&Guy, når det kom til shampoo og balsam.

Jeg synes stadig, at det er nogle fantastiske produkter - men mit liv er lidt et andet nu, så jeg er ikke længere i London to gange om året, hvor produkterne kunne købes meget billigt.

Heldigvis, har jeg fundet et andet - og billigere alternativ. Nemlig den kære Gun-Britt. Hendes shampoo og balsam er så godt til mit hår - det gør det glansfuldt og holder det rent i længere tid.

Så hvis I overvejer at prøve noget nyt til håret, så har I hermed min anbefaling :)

søndag den 3. november 2013

God weekend



Så nærmer vi os afslutningen på en fantastisk skøn weekend tilbragt med familie og gode veninder!

Fredag var sushi night med 6 søde piger og natten blev tilbragt hos mine forældre, hvor min søster og hendes børn sov.

Tidlig lørdag morgen drog vi til Sebra lagersalg, hvor vi fik en god plads i køen og altså nogle gode køb med hjem - samt en tom pengepung....

I dag blev jeg så snydt godt og grundigt, da jeg troede, at jeg skulle til juleklip med min niece. I stedet var 7 veninder gået sammen og holdt babyshower for mig med lækker kage og gaver. Så føler man altså sig påskønnet :)

Jeg håber, at jeres weekend også har været god <3

fredag den 1. november 2013

Dekoration på væggene






I dag har vi malere på herhjemme og jeg har en anelse lyst til lige at stikke ud til dem og spørge, om de ikke ville male børneværelset en fin beige farve som på det øverste billede.. Men kæresten er nok ikke enig.

Dog pønser jeg på at lave noget fint dekoration på væggene i form af nogle wallstickers - for det er til at pille af igen, hvis man fortryder eller bliver træt af det.
 
Spørgsmålet er så, om jeg skal lave noget ala det øverste billede, altså nogle stjerner omkring sengen - eller om jeg skal placere lidt prikker hist og her??
 
Jeg har nemlig fået lov af Foliekniven til at få sendt noget folie hjem til mig uden beregning, så der er også lidt forskellige farver at vælge imellem, som I kan se HER.
Sort er selvfølgelig den nemmeste løsning, men jeg ved ikke, om jeg skal være lidt mere modig og fx vælge lilla?
 
Eller har I nogle idéer til noget helt andet?

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...