onsdag den 29. januar 2014

Mød Carla Athene


Tadaa, mød min dejlige datter - Carla Athene!

Til jer der ikke følger med på instagram, så kom hun til verden den 16. januar under en lidt hård fødsel, som gjorde at jeg skulle blive på sygehuset nogle dage - men nu har vi været hjemme i over en uge og vi nyder hvert sekund.

At min termin blev den 16/1-14 betyder også, at der var to som havde gættet rigtigt i min konkurrence om Bodil og efter en hurtig lodtrækning, så er det Trine der blev den heldige. Tilykke! :)

tirsdag den 21. januar 2014

Kartell sengebord



Vores soveværelse i tilbygningen er omsider færdigt og det er så luksus efter at have boet i byggerod i 15 måneder,

Så nu skal jeg gang med det sjove - nemlig indretning og bordet fra Kartell passer perfekt herind stilmæssigt,

Men, der er jo desværre nok at bruge penge på, så jeg vil høre, om nogen mon er stødt på dem til en god pris her under januar udsalget - eller om I har forslag til et andet sengebord som kunne minde om den??

søndag den 12. januar 2014

Mit runde spejl


Et kig til endnu et rum, som der omsider er kommet styr på. Sidste detalje var det runde spejl - som efter 3 måneder nu er kommet op, ahem..

Men ventetiden har været det hele værd og i nat sov vi for første gang i vores nye soveværelse - så det hele flasker sig rigtigt nu.

Jeg har vidst ikke fået det skrevet, men i dag er sidste dag for deltagelse i konkurrencen om den søde Bodil - så skriv en kommentar på det indlæg, hvis du vil deltage :)

lørdag den 11. januar 2014

Sutteposer!


Jeg har rigtig fået gang i symaskinen herhjemme, så den helt store produktion af poser til sutter, babyalarmer og frugt er sat i gang!


Pt har jeg tre poser uden nogen ejermand, så hvis I er interesseret, så kan de købes til kun 32 inkl porto! Skriv herinde eller på f.iof@live.dk ved interesse :)

torsdag den 9. januar 2014

Mere fra pigeværelset




Hvis det hyggeligste i verden ikke er at indrette børneværelse, så ved jeg snart ikke, hvad så er :)

Eller det skulle da næsten være at kreere ting til værelset. For her har jeg også været i gang med den hjemmelavet flagranke på det øverste billede. Rigtig godt tidsfordriv, når man bare går og venter på at den lille skal ankomme.

onsdag den 8. januar 2014

Konkurrence: Gæt min termin


Det næsten uundgåelige er sket, når man arbejder i en legetøjsbutik - jeg har forkøbt mig!

Derfor tænkte jeg, at det kunne komme jer til gode i form af en konkurrence :)

Der er to krav for at kunne deltage....

1. I skal følge mig på Bloglovin (link i venstre side)

2. Skriv en kommentar til dette indlæg med jeres bud på, hvornår jeg føder og så trækker jeg lod blandt de rigtige eller tætteste svar. Jeg er sat til at føde den 11/1 - men alt kan ske ;)

Husk at angive jeres mail eller noget, så jeg kan finde frem til, hvem I er :)

Hjemmepresset juice - opskrifter?


Kort inden jul købte jeg mig en juicer, som jeg længe godt har kunne tænke mig - og sikke et godt køb!

Der er bare meget mere smag end ved købe juice og kan godt lide idéen om alle de vitaminer man får.

Den viste juice på billedet indeholdt appelsiner, clementiner, pærer og gulerødder, hvilket var en virkelig god kombi. Men nu mangler jeg bare lidt inspiration til andre varianter.

Har I prøvet noget godt? Meget gerne nogen indholdende grøntsager, men måske uden en alt for gennemtrængende grøntsagssmag, hvis det kan lade sig gøre?

søndag den 5. januar 2014

Ny House Doctor stage


Et udsalgskøb har fundet vej til vores hjem! Købt til minus 50% - det er noget vi kan lide :)

Har I gjort jer nogle gode januar kup? Eller har I kendskab til nogle webshops med godt udsalg??

lørdag den 4. januar 2014

Børneværelset







Omsider er der et rum i huset, som jeg kan gå i gang med at indrette - og vel næsten også det vigtigste rum.

Det er kun 9 kvm stort, så jeg tror, at jeg ender med at få proppet det godt og grundigt, for der er så mange ting, som jeg gerne vil have herinde - men så er der vel bare mere for baby at se på ;)


torsdag den 2. januar 2014

Stilhed....


Der er ikke den store aktivitet her på bloggen for tiden, da jeg er fuld i gang med at bygge rede inden den lille kommer... Det kan jo ske anytime nu!!

Men, på instagram kommer der dog opdateringer i ny og næ, så hvis I har lyst, kan I følge mig derinde under navnet "Senette".

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...