onsdag den 26. marts 2014

Fotografering


Carla Athene, 1 måned
 
I morgen bliver en god dag, for der skal vi omsider forbi fotografen og have taget et par billeder af vores dejlige pige, og det passer med, at det lige er på hendes 10 ugers dag.
 
Vi har  haft snakket om det i lang tid, men den ene dag tager hurtigt den anden og når man render rundt i en ammebobbel, så er det heller ikke nemt lige at huske alting. Men i mandags faldt jeg over et godt tilbud ved en lokal fotograf, så vi slog endelig til og fik booket en tid hurtigt.
 
Så nu håber jeg bare at vores tid passer godt sammen med hendes lur, mad osv., så vi ikke står derhenne med en sur baby. I må gerne lige sige til, hvis I har nogle gode råd eller noget jeg skal tænke over, for jeg er også lidt i tvivl om, hvad jeg skal give hende på af tøj. Hmm...
 
Udover det har jeg også været heldig at få lov til at teste et fotolærred af CEWE Nordic, så det passer bare så perfekt, da billedefremkaldelse ikke er med i fotografens pris - og egentlig synes jeg også, at det er lidt finere med hendes første foto på et lærred.
 
Jeg glæder mig så meget til at se resultatet!


tirsdag den 25. marts 2014

Forårsfornemmelser




#1 Første tøjkøb efter graviditeten (yay!)

#2 Flotte roser fra en veninde

#3 Omrokering i stuen


søndag den 23. marts 2014

Lav dine egne wallstickers






Efter lang tids arbejde i huset er vi jo nået dertil, hvor det sjove kan begynde - nemlig indretningen.

De store møbler har vi nogenlunde på plads, men de små detaljer så som ting på væggene halter lidt efter. Jer som selv har renoveret vil vide, at man bagefter er ret øm overfor sine vægge, så når der skal hænges noget op, så skal det helst være noget permanent - og derfor er vi nok ikke kommet videre.

Men det skal til at ændre sig, jeg har længe haft kig på de mange wallstickers som findes og det er bare en genial opfindelse! Ingen huller i væggene, nemt at lave om - og nu åbner CreativeCave op for, at man også kan gøre dem helt vildt personlige ved at designe sine egne, lige her.

Jeg har i forvejen allerede printet en del tekster ud og puttet dem i rammer, så nu overvejer jeg om nogen af dem skal klistres på væggen. Hvad tænker I??

Indlægget er lavet i samarbejde med CreativeCave :)

mandag den 17. marts 2014

Dagens boligønske


Dagens ønske er intet mindre end en flot radio til mit køkken. Radioen hedder "Evoke D4" og egetræet passer jo sjovt nok helt fantastisk til min egetræsbordplade.

Den koster dog over en tusindlap, så hvis Henrik en dag kunne finde på at fri, så har jeg allerede vores første bryllupsønske klar ;)

søndag den 16. marts 2014

Mit nye køkken







Endelig kan jeg vise mit flotte køkken frem. Det har været færdigt i et par måneder, men det er først indenfor den seneste tid, at vi har fået styr på de små detaljer, så det har også været længeventet.

Køkkenet er fra Kvik og oprindelig havde vi besluttet os for en mørk laminatbordplade - både pga pris og hvad der var mest praksis. Men lige inden vi skrev under, kom der en kampagne ved Kvik som gjorde, at træbordpladen pludselig ikke var så meget dyrere - så det er jeg SÅ glad for, at vi fik i stedet.

torsdag den 13. marts 2014

Carlas nye klæder


Så er min lille pige allerede 8 uger gammel (og 63 cm lang!!). Tiden går rigtig stærkt, og allerede nu gruer jeg for november måned, hvor min barsel slutter.

Men, de 8 uger blev altså fejret med fint tøj på Carla Athene - prikker og leo er altså en skøn kombi :) 

mandag den 3. marts 2014

Tid til kreativitet



Jeg har på instagram fundet lidt inspiration til mulige diy projekter, som jeg kan få barselstiden til at gå med - ikke fordi der er så meget ledig tid dog ;)

Ligger nogen af jer mon inde med en guide til, hvordan man folder diamanten på det øverste billede?? 

søndag den 2. marts 2014

Bolig detaljer



For hver dag der sker kommer vi lidt mere på plads i huset - heldigvis.

Torsdag bliver en spændende dag for os, for der kommer en vurderingsmand ud og vurderer om vi kan melde huset færdigt (og spare 1500 kr om måneden pga vores forhåndslån!!), så kryds lige fingre for os :)

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...