lørdag den 28. juni 2014

Min drømmesofa


Vi har en gammel og grim sofa stående herhjemme, fordi vi er blevet enige i, at den først skal udskiftes, når vi er helt færdige med huset - og det har vist sig at være praktisk nok (også når man har en lille gylpeprinsesse), men jeg længtes godt nok efter at få indrettet vores nye stue.

Lige pt hælder jeg meget til denne sofa kaldet "Nomad dot" - den er virkelig flot! Men efter hvad jeg kan se, kan den kun købes hos "Formela.dk" eller på Sjælland og man vil jo gerne se og sidde i en sofa, inden man køber den.

Men nu må vi se, hvad det ender med, for i ren frustration kom jeg til at byde først 350 kr - senere en hel del mere - på en sofa fra Lauritz. Aktionen slutter om 2 dage!

fredag den 27. juni 2014

Ønsker til min 25 års fødselsdag


Jeg er så småt gået i gang med at overveje, hvad jeg ønsker til min fødselsdag og planlægge dagen  - 25 år, så skal der jo ske noget spændende!

Men... Så var det, at det gik op for mig, at jeg bliver 26 år. 25 år var sidste år, hvor jeg var gravid og derfor var der ikke den vilde fest. I år har jeg ammehjerne og havde så lige bildt mig selv ind, at jeg var et år yngre. øv.

Men nå, 26 år det skal da stadig fejres og "sørgeligt" nok er det, som står højest på min ønskeliste en robotstøvsuger og græsslåmaskine med opsamler!! Jeg trænger virkelig til at komme ud ;)

Der er dog også lidt andre og mere spændende ønsker, fx en kubus skål og andre lækre ting til mit hus. Eller der er faktisk slet ikke flere spændende ønsker, for det næste jeg kom til at tænke på var, at jeg ønskede mig et par praktiske sandaler fra fx Merrell. Jeg er da bare blevet Mor med stort M, var?

Et sidste ønske er der dog, og det er, at min kæreste laver vores walk-in-closet færdig. Jeg håber! :)

søndag den 22. juni 2014

Kærestetid


I fredags skrev min kæreste til mig, at jeg ikke skulle lægge nogle planer lørdag aften, fordi han havde planlagt en overraskelse. Det viste sig, at han havde arrangeret, at hans forældre kom hjem til os for at passe Carla og så skulle vi ned på den nye Butcher og i biografen bagefter.

Jeg må inddrømme, at jeg først havde det lidt stramt med det... Indtil for 2 uger siden har jeg fuldammet, og har derfor ikke været væk fra Carla i længere tid. Men i 2 uger har hun nu fået mos morgen og aften - og en sutteflaske var da også blevet købt til situationer som disse. Så nu skulle det være!
Og hvor var det egentlig tiltrængt at komme ud og være Jeanette lidt igen - og ikke bare mor og far, men også være kærester igen. Butcher var super hyggelig, en virkelig dejlig atmosphere og maden var også lækker.

Vi fik dog noget af en overraskelse, da vi fik regningen og den lød på 1600 kr!! Det var heldigvis bare en tastefejl - eller flere, for der var lige blevet skrevet 5 hovedretter på vores + lidt andet, så den rigtige regning var 1000 kr billigere. Heldigvis! For jeg glæder mig allerede til næste date med min dejlige kæreste <3

fredag den 20. juni 2014

Det gode udsalg




Så er det første gang, at jeg som mor skal opleve sommerudsalg med hensyn til børnetøj og derfor vil jeg gerne have jeres tips!

For HVOR finder jeg det gode udsalg henne??

Jeg kan se, at Noa Noa har 50%, men deres udvalg er lidt skrabet og det samme synes jeg om Poppy Rose, og alle de andre steder jeg har været forbi.

Er jeg for tidligt på den eller hvornår plejer I supermoms at shoppe lækre ting til billige penge til jeres børn? Det kribler sådan i mine hænder for at købe en masse nyt tøj til Carla Athene, men med udsalget stående for døren, så gider jeg ikke at købe til fuld pris pt....

søndag den 15. juni 2014

Fotolærred






Jeg er så glad for dette billede, som vi fik taget hos fotografen for et par måneder siden af vores smukke Carla Athene.

Derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at det skulle være dette billede, som skulle fremkaldes på et lærred, da jeg blev tilbudt at få det gratis af Cewe Nordic. Fotolærredet ankom rigtigt hurtigt og kvaliteten er i top.

Der er bare noget utroligt fint ved, at det er på et lærred fremfor almindelig billedemateriale. Det var rigtig nemt at få billedet til at passe ind i vores indretning herhjemme, så jeg kan bestemt anbefale jer andre det.

lørdag den 14. juni 2014

Pynt til din postkasse

Så er der lidt fine sager på vej til Poppel-huset. Jeg har nemlig fået lov af SignStore.dk til at vælge et klistermærke til postkassen med vores alle sammens navne.

Den glæder mig til at modtage :)

torsdag den 5. juni 2014

tirsdag den 3. juni 2014

Den bedste højstol?


Min lille Carla skat er snart ikke så lille mere og derfor går mine tanker på, at vi snart skal have anskaffet os en højstol.

Så jeg vil høre, om I har nogle favoritter og gerne hvorfor I synes, at det er de bedste stole? 

Selv hælder jeg mest til Flexa eller Leander, men det er kun pga udseendets skyld, så lidt viden om de forskellige stole tages imod med kyshånd.

søndag den 1. juni 2014

Have accessoires





Ikea er om nogen klar med masser af farver til haverne, hvis I lige mangler et frisk pust.

I vores byggeprojekt er vi nået så langt, at vi nu er begyndt at kigge på haven. Vi har allerede fået lagt sten rundt om huset, fjernet det værste ukrudt og snart er det tid til at få lavet en terrasse.

Vores overvejelse går på, om terrassen skal være sort som huset - eller brun. Hvis den bliver sort, så skal jeg i hvert fald have indkøbt lidt af Ikeas farverige ting, så det ikke bliver helt dystert :)

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...