fredag den 29. august 2014

Årets vinterjakke




Så har vintervarerne fundet frem til butikkerne, og min erfaring siger mig, at det er smart at købe sin vinterjakke allerede nu, så man undgår udsolgte størrelser - så jagten er sat ind.

Jeg var i Samsøe Samsøe i onsdags og de havde mange flotte jakker i den mellemdyre klasse. Den sorte må være min favorit, nok fordi den er lidt af et safe choice. Men den gule er godt nok også ret fin og speciel og den sidste er god, hvis ikke det skal være kedelig og sort :)

Skal du have ny vinterjakke i år og hvad kigger du så efter? :)

tirsdag den 5. august 2014

Spisebordsstole

Indretningen i min stue står desværre meget stille, fordi jeg har en stædig kæreste! Sagen er den, at jeg gerne vil skifte vores gamle sofa ud. Men det må jeg ikke, før vores 1. sal er færdig, da min kæreste vil have den derop! Det besværliggør lidt det hele, fordi jeg gerne ville have haft sofaen på plads først. Men nå, i stedet har jeg kastet min energi over at finde nogle nye stole til vores spisebord og jeg har indtil videre fundet 9 kandidater. Eames stole, kopier, originaler og alt der ligner er næsten ikke til at komme udenom. Men jeg har det lidt sådan, at jeg ikke gider at have dem, fordi alle andre har dem. Dog kan man ikke komme udenom, at de er ret pæne, og den blå udgave kunne være et friskt pust. Et andet problem er også prisen. Vi skal bruge 6 stole i alt - og vi har altså et helt hus, som jeg gerne vil købe nye ting til, så jeg vil meget gerne finde en stol, som koster et godt stykke under 1000 kr pr stol - det er svært! Hvilke stole har I derhjemme?

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...