torsdag den 20. december 2012

Til badeværelsetI går var vi i Silvan for at købe et hængetoilet - men vi måtte give op, fordi udvalget var for stor og det var ret svært at overskue forskellen på de mange toiletter - andet end lige prisen ;)

Men vi fik også brugt tiden derinde på at kigge på deres badeværelsesmiljøer og hvor er det egentlig befriende, så enige vi heldigvis er i vores smag. Vi kunne nemlig begge godt lide vasken "Maxima" og den passer godt ind til vores badeværelse, fordi den er smal i det.

Klinker kiggede vi også kort på, og vi kom frem til, at det skulle være noget lignende den sorte, som vi skal have. Badeværelset ligger lige ved siden af vores bryggers, så jeg vil gerne have at klinkerne skal gå igen derude, men tror I ikke også, at den sorte kunne være fin til både badeværelse og bryggers??

5 kommentarer:

 1. Jeg er ked af at sige det men med mindre du elsker at skrubbe fliser dagligt så vælg ikke sort, det har vi og det ser altid beskidt ud pga kalk :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt huske, at du tidligere har nævnt det.. Men jeg er vidst slet ikke særlig praktisk orienteret, for jeg vil hellere have lidt kalk i ét hjørne og så have et flot sort gulv i resten af badeværelsen og entréen :)

   Slet
 2. Det er en smart løsning med den smalle vask, men tror du, I kommer til at mangler bord-plads?
  - Det er nemlig umiddelbart min tanke, når jeg ser vasken....for jeg har den selv i tankerne til et "hjemmeligt projekt"

  Glædelig jul

  CUPCAKE-STYLISTEN

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ideelle ville helt klart være, at der var mere bordplads, men det her er bare gæstetoilettet, så jeg regner også med at få plads til et større et på det andet badeværelse :) og det lyder da spændende med dit projekt, mon det er noget, som man kommer til at kunne læse om på din blog? :)

   Slet
  2. Muligvis Jeanette, så hold endelig øje ;)
   Godt nytår!

   CUPCAKE-STYLISTEN

   Slet