tirsdag den 20. januar 2015

Et gult sengetæppe


Pt arbejder jeg på at få gjort vores soveværelse lækkert - det er i vores tilbygning, så det er ret nyt og dejligt i forvejen, men lidt lækre detaljer skader jo aldrig?

Jeg har en væg derinde, hvor der står et teak chatol og meningen er at væggen bagved skal males grå og så er mit store ønske at få mig et gult sengetæppe, fordi den fine, varme farve vil stå SÅ godt til det.

Men, hvor finder man lige sådan et tæppe i stil med min lille collage? Det må ikke være alt for dyrt - og ikke fra Hay... Har I set nogen??

Ps, Trine jeg læste godt dine kommentarer til mit forrige indlæg, men af en eller anden grund, så kommer jeg tit til at slette i stedet for at udgive mine kommentarer. Øv.

2 kommentarer:

  1. Der kan jo ske ;-) Men ja fattede det ikke lige først der med du da skal læse og ikke være på barsel i 1,5 år.. Hehe

    SvarSlet
  2. Dette synes jeg er helt fantastisk :)

    http://www.ebay.com/itm/Yellow-Ikat-Kantha-Quilt-Queen-Size-Indian-Bedspread-Reversible-Bedding-Throw-/191487114352?pt=UK_Home_Garden_Bedroom_Bedding_PP&hash=item2c95857c70

    SvarSlet

Huskøb uden mægler?

Vi ligger ikke på den lade side, hvad angår huskiggeri. Derfor var vi først på ugen ude og se to huse, som ikke er til salg ved nogen mægler...