fredag den 21. september 2012

Mine drømmehuse

 
Jeg har altid syntes, at det var sjovt at sidde og kigge huse og lejligheder på diverse boligsider og drømt om at bo de forskellige steder. Nu er jeg pludselig kommet til et sted i mit liv, hvor det ikke er for sjov, at jeg kigger, nu er det lige pludselig the real deal og min kæreste og jeg håber på, at vi bliver husejere inden året er omme.
 
 I starten kiggede vi kun på huse på landet og det her var helt seriøst DRØMMEHUSET. Rummene og de 3 etager var lige mig, men huset var desværre for dyrt.


 Efter drømmehuset kiggede vi på Endrup-huset og vi ikke nøjedes med at kigge, vi var faktisk i banken og det hele, og stod til at skulle købe huset pr. 1. august 2012. Men en mavefornemmelse sagde os, at det ikke var det rigtige, så vi sprang fra, desværre.


Så gik vi pludselig fra drømmen om at bo på landet og ville finde noget der passede til vores behov nu, og vi fandt Drossel-huset. 190 kvm til en million kroner - det var lige os! Men huset blev solgt lige for næsen af os. 


Nu er vi så ude i noget helt, helt andet. Udseendesmæssigt ligger huset langt fra, hvad jeg har drømt om, men den er fornuftigt. Åh, så fornuftig og voksenagtig. Men, indretningen er spændende og det kosmetiske kan vi heldigvis gøre noget ved, så nu er jeg bare spændt på, hvad det lille boligeventyr ender med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar