fredag den 2. november 2012

Liiige en plantegning tilSorry, sorry, sorry... Her er lige en plantegning til - håber ikke, at det keder jer alt for meget. Men jeg bruger jo lige så meget bloggen til at gemme mine idéer, så jeg altid kan finde frem til dem igen.

I går gav jeg Paint frit spil og kom frem til en plantegning, som er helt anderledes end de andre - jeg har nu også lavet en særskilt kategori til alle mine tegninger, så de er nemmere at holde styr på ;)

Men ja, hvad synes I om dette forslag? Fordele og ulemper? Vi har en kæmpe garage, så depotrum og steder, hvor ting skal gemmes væk, behøves I ikke tænke så meget over, ligeledes har jeg heller ikke fået tegnet vinduerne de steder, som de evt. skulle være... Men skriv endelig alt, hvad I tænker - jeg synes, at det er så svært at komme frem til den rette løsning!

6 kommentarer:

 1. Jeg tror måske jeg ville bytte rundt på køkken og stue på en eller anden måde. Jeg synes måske køkkenet ligger lidt for langt væk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der ER faktisk allerede blevet lavet en ny plantegning, hvor der er byttet rundt på det, meen lad os nu se, om det er den plan, som vi holder ved.. Men med denne plan der går mine spekulationer også på, om det er for lidt med kun et toilet? :)

   Slet
 2. Ja tænk over køkkenets placering. Og evt også indretningen af køkkenet. Kender du det der hedder arbejdstrekanten? Mellem vaske, komfur og køleskab? Det siges at være det mest optimale. Og så vil jeg sige det er total bonus hvis man har udsigt til det fri fra køkkenet!
  Glæder mig til at fælge med. Elsker ombygninger

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, den kendte jeg ikke.. Men er blevet anbefalet en vaskeø frem for en kogeø pga emhætten, men tror jeg skal have professionel hjælp til at tegne køkkenet :)

   Og du er velkommen til at følge med og bliv endelig ved med at kommenterer :D

   Slet
 3. En anden ting.. Er det bare 'leg' eller har du en arkitekt indeover? Har du tænkt på de bærende vægge?? Tænk også på så snart du skal 'flytte' vand, koster det en krig. Så udnyt hellere at lave køkken og bad i de rum de allerede befinder sig i, og riv vægge ned istedet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den her plantegning var uden tanke for de praktiske ting, jeg havde bare lyst til at prøve noget helt andet, men min kæreste er tømrer, så han har heldigvis styr på de bærende vægge og det :) men tak for omtanken :D

   Slet