onsdag den 31. juli 2013

Babysenge
Jeg er så småt ved at gøre mig nogle tanker omkring, hvad der skal købes af tilbehør til baby. I mandags var jeg med min søster og kusine i Babysam og Ønskebørn og de efterlod mig med indtrykket af, at når det kommer til barnevogne, så er det eneste rigtige en Odder eller Emmajunge. Så det må det blive.

På vores tur blev jeg også ret fascineret af den nederste seng fra Stokke... Til en pris på omkring de 4.000, suk! Men jeg synes, at det er smart, at den kan følge barnet så lang tid. Har nogen af jer gode erfaringer med sengen??

Den øverste Sebra seng er også ret lækker, men til en lige så håbløs pris, som faren bestemt ikke bryder sig om. Men vi er jo heldigvis to til at bestemme, og jeg håber, at I kan komme med nogle gode argumenter om de fine senge.

17 kommentarer:

 1. Åh det ræs med Odder og Emmaljunga ;) Det er faktisk ikke engang dem der tester bedst i test. Tror man betaler for designet.

  Trille laver lilleper sengen i sort og den fås ofte til 1200 :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig her, tror de har et eller andet samarbejde på en eller anden måde med de firmaer, så det er det, de SKAL anbefale!

   Jeg selv ved at jeg vil have en barnevogn med drejelige forhjul, det synes jeg er mest praktisk :) Selvfølgelig stadig med et ok liggemål...

   Tror bare der er ret meget "mafia" inde for den branche, så man skal også gå efter hvad man selv synes og i stedet kigge efter tests og anbefalinger. Så tror jeg også, man kan spare mange penge, for Odder og Emmaljunga er godt nok dyre vogne!

   Nå bare lige lidt input herfra :D

   Slet
  2. Hvilke tester så bedst?? :)

   Jeg er slet ikke i tvivl om, at man betaler for både navn og design - ligesom ved alt andet. Men jeg kan så kun forholde mig til, at både min søster og kusine begge er meget glade for deres vogne og at begge er i brug ved nr 2 barn og stadig fungerer upåklageligt :)

   Slet
 2. Og i hvid når den ikke er på tilbud til 2500 :)

  http://www.onlinekids.dk/shop/per-tremmeseng-hvid-6015p.html

  SvarSlet
 3. Jeg synes det er nogle fine valg :-) vi valgte selv en leander seng. Den kan også vokse, og eeeelsker de runde former. Jeg har derfor ingen gode råd ang de to du viser her

  SvarSlet
  Svar
  1. Den seng kiggede jeg også på - men jeg var mere til højskolen fra Leander - den var virkelig fin :)

   Slet
 4. Vi har Emmaljunga til Villum, og en Juno-seng (Sebra kili).
  Har været rigtig glad for barnevognen, han er nu 2 1/2 år og sover stadig i den hver dag.
  Hans seng er vi også glade for - jeg købte den faktisk brugt på DBA, til 3000kr, så det er bestemt en mulighed at søgeen brugt på nettet, inden du køber.
  Pøj pøj med jagten

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal bestemt også have kigget på nettet efter en seng, men ved et hurtig kig i går synes jeg at kunne se, at de fleste af sengene befandt sig på Sjælland.. Typisk :)

   Slet
 5. Jeg har fundet den gamle lille per seng(Som Sebra laver)
  Fandt den på DBA til en god pris, så slog til... Selvom der ikke er småfolk på vej ;) (Kald mig bare tosset)

  mvh. Sannah

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, hvor sjovt :D men så er du da forberedt, når der kommer en lille :)

   Slet
 6. Tillykke med den kommende familieforøgelse, det er bare det største at blive mor;-)
  Jeg er helt vild med sengen fra Sebra. Vi valgte dog at bruge mange penge på en Odder barnevogn og købte så en billigere seng.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg glæder mig også meget, omend jeg også er lidt skræmt ved det kæmpe ansvar og de mange forandringer som venter mig :)

   Jeg fik et tip om, at der er Sebra lagersalg i Esbjerg til efteråret og at man der kan spare 1500 på sengen, så det er måske værd at tage med. Jeg er så heldigv at få tilskud til barnevognen af mine forældre, så det hjælper på det hele :)

   Slet
 7. Vi har emmaljunga barnevogn - købt brugt til 3000kr, stod som ny og jeg er så glad for den, den er terræn gående (vi bor på landet) og er super nem at køre rundt med, hvilket trods alt også er vigtigt..

  Sengen har vi også sebra juno'en, bare husk at de som regel starter med at sove i liften, så det er altså ikke et must at bestemme sig lige nu..

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er rigtigt.. Men jeg kan jo slet ikke vente med at komme i gang med at indrette et værelse og der er sengen næsten omdrejningspunktet :)

   Men jeg synes, at I er flere som er glade for Emmajunga. Har ingen af jer oplevet at vognen sank sammen foran?? Det har jeg nemlig hørt, at de har tendens til.

   Slet
  2. Nope, som jeg lige har skrevet på dit andet indlæg - så ingen klager der, på trods af vildt barn :)

   Jeg prøvede en fra min mødregruppes odder og den synes jeg var noget tungere at dreje med, men ingen tvivl om at det også er kvalivare:)

   Sluttelig vil jeg sige, at jeg var også i tvivl om alle de her ting og ville bare gøre det bedste for den lille trut, men kan se i bakspejlet, at alle mine bekymringer har været "ligegyldige", for de er ligeglade, bare der er kærlighed, mælk og en ren ble :)

   Slet
 8. Vi har også en Emmaljunga, som vi købte brugt til vores datter, der nu er 2,5 år. Den havde i forvejen været brugt til to børn, og er stadig super god og klar til at komme i brug igen, hvis vi skulle være så heldige en gang. Jeg har også hørt det om, at de skulle synke sammen - men har aldrig selv set det. Jeg kan bare bedre lide deres design end Odders. Vi har også en Nitro City klapvogn med svingbare hjul. Den er så skøn, når man er i en by.

  Sengene har jeg ingen erfaring med. Vi valgte Gulliver fra IKEA, som vi netop har udskiftet med juniormodellen. Jeg synes bare, den er super til pengene. :-)

  SvarSlet