torsdag den 11. juli 2013

På det seneste...

Er det ikke blevet til meget bloggen på trods af, at jeg har ferie fra studiet. Men jeg har haft travlt med lidt forskellige ting, som I kan se herunder:


Den 2. juli var vi til nakkefoldsscanning, hvor alting heldigvis så fint ud - så det blev fejret med dejlig jordbærtærte.Hele ugen herefter havde vi travlt i huset med at få isoleret og lavet gulvvarme, så vi omsider kunne nå næste milepæl, nemlig at få støbt gulv i resten af huset + tilbygningen.


I weekenden blev der holdt polterabend for en god veninde og det kan bestemt anbefales at prøve pole dance til sådan et arrangement - det var virkelig sjovt!


Oven på sådan en travl tid trængte jeg til lidt selvforkælelse, så jeg brugte et par timer inde i byen, hvor jeg fik en del poser med hjem. Indholdet får I at se senere, for der er både lækre produkter og kjoler til sommerens to bryllupper :)


Og i dag venter der mig så endnu en hyggedag med min søster, niece og nevø. Håber I får en dejlig dag...

2 kommentarer:

  1. Dejligt at scanningen gik godt, det er alligevel altid med en vis sus i maven at man går ind til det. Så skal lille bebs bare vokse sig stor og stærk!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, man hører jo, at de første mange uger er usikre, så det var en lettelse :) nu glæder jeg mig bare til næste scanning, hvor vi får kønnet at vide :)

      Slet