søndag den 29. september 2013

25% i BR // nyt fra BellinoBR har siden torsdag kørt med 25% rabat i butikken - og det kan man vidst roligt sige, at jeg har fået udnyttet..

Jeg er ansat som tilkalder derinde, men havde faktisk ikke regnet med at få købt det vilde til den lille, fordi jeg ikke syntes udvalget i babylegetøjet var så flot. Men meget passende fik de i starten af ugen nye varer hjem fra Bellino og det er meget sødere end det gamle, så nu har jeg vidst også legetøj nok til det første år ;)

Det er i øvrigt sidste dag i dag med rabatten, hvis nogen af jer skal nå at have noget med..

4 kommentarer:

 1. Hold da op du har shoppet amok! Hvor er Bodil elefanten bare fin og ja det er alt det andet også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og der er endda en kæmpe kasse med et aktivitetstæppe, som ikke er med på billedet ;) Bodil, dukken og bamsen kom også mest med i købet, fordi jeg syntes, at det var så sødt og ville være fint at have stående på værelset, hehe..

   Slet
 2. 25% er svær at sige nej til. Jeg har desværre ikke så meget plads endnu til at shoppe løs. Skal lige lave en mindre omrokering på de 48 m^2 ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sgu også så nem at lokke, når der er lidt procenter ;) Vi har godt nok heller ikke plads pt pga byggerodet, men det får vi - så lillepigen skal nok få glæde af alt sit legetøj :D

   Slet