tirsdag den 24. september 2013

BørnelamperJeg spurgte for nylig om hjælp til lamper til børneværelset og nu er jeg kommet lidt nærmere på, hvad jeg er ude efter.

Min favorit er helt klart fjerlampen, nr 6, men det afhænger lidt af, hvilken stil jeg vil have på værelset, fordi nr 1 og 5 er også rigtig søde, - og nr 3 er vidst bare ønsketænkning efter jeg fik kendskab til prisen i går.

Diamant lampen, nr 4, har jeg selv ønsket mig rigtig længe og tænker at den kunne være rigtig prinsesse fin, men den bliver måske for lille til et værelse? Til sidst er der Sebra lampen, nr 2, som mange måske kender og som nok ville kunne passe til det meste.

Det er gået op for mig, at der er 14 uger til baby kommer, så jeg vil gerne til at have styr på lidt mere end bare sengen og barnevognen, som jeg allerede har købt.

Hvilken lampe kan I bedst lide??

3 kommentarer:

  1. Hvis det var mig ville jeg vælge PineApple Follow-Your-Age - her kan man som tiden går vidst skifte pladerne ud med barnets egne tegninger - eller f.eks. kunst fra blade mm. Men det kommer selvfølgelig an på hvad prisen må være.. :)
    Mvh Pernille

    SvarSlet

Huskøb uden mægler?

Vi ligger ikke på den lade side, hvad angår huskiggeri. Derfor var vi først på ugen ude og se to huse, som ikke er til salg ved nogen mægler...