onsdag den 26. marts 2014

Fotografering


Carla Athene, 1 måned
 
I morgen bliver en god dag, for der skal vi omsider forbi fotografen og have taget et par billeder af vores dejlige pige, og det passer med, at det lige er på hendes 10 ugers dag.
 
Vi har  haft snakket om det i lang tid, men den ene dag tager hurtigt den anden og når man render rundt i en ammebobbel, så er det heller ikke nemt lige at huske alting. Men i mandags faldt jeg over et godt tilbud ved en lokal fotograf, så vi slog endelig til og fik booket en tid hurtigt.
 
Så nu håber jeg bare at vores tid passer godt sammen med hendes lur, mad osv., så vi ikke står derhenne med en sur baby. I må gerne lige sige til, hvis I har nogle gode råd eller noget jeg skal tænke over, for jeg er også lidt i tvivl om, hvad jeg skal give hende på af tøj. Hmm...
 
Udover det har jeg også været heldig at få lov til at teste et fotolærred af CEWE Nordic, så det passer bare så perfekt, da billedefremkaldelse ikke er med i fotografens pris - og egentlig synes jeg også, at det er lidt finere med hendes første foto på et lærred.
 
Jeg glæder mig så meget til at se resultatet!


4 kommentarer:

 1. Skriver du om dine oplevelser med CEWE? Jeg bruger normalt Pixum og er godt tilfreds, men er alligevel nysgerrig :-)

  Mvh

  Hanne

  SvarSlet
 2. Skriver du om dine oplevelser med CEWE? Jeg bruger normalt Pixum og er godt tilfreds, men er alligevel nysgerrig :-)

  Mvh

  Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne. Jeg modtog lærredet i dag og lavet et indlæg snarest, når jeg har fået hængt den op - men jeg er i hvert fald fuldt tilfreds - hurtig levering og super flot billede! :)

   Slet
 3. Tak for svar, det glæder jeg mig til at læse :-) I min søgning om mere info fandt jeg denne side hvis nogen kan bruge en 20 % rabat på fotolærred - http://fotopaalaerred.dk/ Men der var desværre ikke noget info om CEWE.

  God weekend.

  Hanne

  SvarSlet