tirsdag den 5. august 2014

Spisebordsstole

Indretningen i min stue står desværre meget stille, fordi jeg har en stædig kæreste! Sagen er den, at jeg gerne vil skifte vores gamle sofa ud. Men det må jeg ikke, før vores 1. sal er færdig, da min kæreste vil have den derop! Det besværliggør lidt det hele, fordi jeg gerne ville have haft sofaen på plads først. Men nå, i stedet har jeg kastet min energi over at finde nogle nye stole til vores spisebord og jeg har indtil videre fundet 9 kandidater. Eames stole, kopier, originaler og alt der ligner er næsten ikke til at komme udenom. Men jeg har det lidt sådan, at jeg ikke gider at have dem, fordi alle andre har dem. Dog kan man ikke komme udenom, at de er ret pæne, og den blå udgave kunne være et friskt pust. Et andet problem er også prisen. Vi skal bruge 6 stole i alt - og vi har altså et helt hus, som jeg gerne vil købe nye ting til, så jeg vil meget gerne finde en stol, som koster et godt stykke under 1000 kr pr stol - det er svært! Hvilke stole har I derhjemme?

8 kommentarer:

 1. Jeg har kastet min kærlighed over disse:
  http://unoliving.com/opal-spisestol

  SvarSlet
 2. jeg kiggede lige igennem Emil Thorups blog forleden og så et billede hvor han havde flere forskellige stole omkring hans spisebord, det så faktisk rigtig fint ud ( http://www.emilthorupsdesignblog.dk/ )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tip, men Henrik ville nok stejle lidt ;)

   Slet
 3. Vi har nogle billige og grimme fra IKEA lige nu. Men til vores bryllup, om ni dage, får vi fire sorte Y-stole med lyse sæder. Jeg glæder mig som en sindssyg!

  Ellers synes jeg, IKEA har disse, som er ret pæne:

  http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/70206804/
  http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/20246223/
  http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/00252248/
  http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/50201195/

  Især de første, og med en hvid eller lysegrå hynde i filt/uld, synes jeg kunne være fikst :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også en skøn gave og tillykke med brylluppet <3

   Og tak for links 😀

   Slet
 4. Vi har lige købt ester stolen fra ide møbler, dem sidder man rigtig godt på, og så til 500 stykket er det ok pris 😊
  - Karina

  SvarSlet
 5. Vi har Mastersstolene fra Kartell og er super glade for dem. Man sidder rigtig godt i dem - også en hel eftermiddag/aften. Jeg har også fundet ud af, at de er gode at sidde i, når der skal ammes. :-) Min svigermor er dog ikke begejstret for dem. Hun kan simpelthen ikke når gulvet, da de er ret høje. Det skal man lige være opmærksom på både i forhold til egen benlængde men også i forhold til, hvilket bord man sætter til dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh du er heldig. Overvejede dem meget en dag jeg fandt dem til 20%, men det blev stadig vare mange penge, når der skulle 6 stole til, så endte med nogle helt billige til 300 kr :)

   Slet

Huskøb uden mægler?

Vi ligger ikke på den lade side, hvad angår huskiggeri. Derfor var vi først på ugen ude og se to huse, som ikke er til salg ved nogen mægler...