onsdag den 6. maj 2015

Lidt om voksenlivet


Jeg synes godt nok, at mit voksenliv har taget fart, siden min barsel sluttede i februar.

Jeg er kommet tilbage på uddannelsen og det er som sådan fint nok, men det betyder også, at jeg fra august skal i praktik i 6 måneder - på et bosted, fik jeg lige at vide i går. Det ligger heldigvis indenfor mit interesseområde, men jeg gruer ret meget for arbejdstiderne i forhold til vores familieliv.

Og apropos familieliv, så er vi begyndt at kigge efter en ny bil. Vi startede med at kigge på en ny Dacia til 110.000 og pludselig har vi i dag kørt to prøveture i biler til mellem 260-300.000 kr! Det er lidt overvældende og virkelig svært, hvilken bil der er bedst at købe.

Sådan et bilkøb og generelt alle vores køb - som fx den bærbar vi købte i dag pga mine mange forestående opgaveskrivninger - de betyder jo, at det kunne være rart, hvis jeg kunne spæde lidt til økonomisk. Så held i uheld vil jeg næsten kalde det, så blev jeg indkaldt til jobsamtale på mandag! Det er virkelig fedt økonomisk og for mit CV, men jeg har også bare vænnet mig til at have meget fritid og være meget priviligeret med alt den tid, som jeg kan bruge med Carla. Så jeg har det lidt blandet med, hvis jeg nu fik jobbet.

Derudover går lidt af mine tanker på, hvornår vores hus er helt færdigbygget og om det nogensinde bliver det? Vi finder hele tiden på nye projekteter, som fx at lave mere opbevaringsplads i vaskerummet, udskifte hækken med plankeværk og sætte fliser op på væggen i køkkenet.

Og så drømmer jeg stadig om en ny sofa! Men bortset fra alt det voksenstress og pengetanker, så har vi alle 3 det heldigvis godt og det er da det vigtigste <3

1 kommentar:

  1. Voksenlivet er fyldt med mange tanker. Om en måned færdiggør jeg min læreruddannelse, og det betyder jobsøgning oveni to eksamener. Det er lidt meget at fokusere på, men det er man jo nødt til :-) Får du ikke løn under din praktik? :-)

    SvarSlet