onsdag den 27. marts 2013

Spisebordsstole

flotte-spisebordsstole

Hay, about a chair
 

muuto-visu-wire
 
Muuto, visu Wire
 
 
ilva-billige-stole

Ilva
 
 
Så småt begynder huset at skride så meget frem, at jeg snart kan begynde at overveje, hvilke møbler vi skal have.
 
Jeg var til en start ret overbevist om, at jeg gerne ville have de øverste Hay stole, men med det spisebord, som jeg pt har i tankerne, så passer de ikke helt til.
 
Muuto's stole faldt jeg over i mit Femina blad og jeg synes, at stolen er så skøn i den lyserøde farve - men den går min kæreste vidst aldrig med til.
 
Ilva havde også lidt spændende stole at byde på, de er ganske vidst inspireret af lidt andre stole, men den til venstre kan jeg godt lide og den koster pt kun 549 kr., så den er også realistisk i forhold til vores budget.
 
Kan I lide nogle af stole eller har I nogle helt andre, som I går og drømmer om??6 kommentarer:

 1. Den i træ fra Muuto er helt vildt pæn!

  SvarSlet
 2. Ja, den er ret retro flot :)

  SvarSlet
 3. Alle stolene er super fede!
  Mon ikke du kunne få lov at købe en enkelt lyserød, også resten i træfarve? Det kunne være så fint!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så skulle jeg i hvert fald selv betale for alle stolene ;) Jeg har en enkelt stol fra Hay, og han kan slet ikke udstå den pga prisen, tsk tsk..

   Slet
 4. Jeg er vild med alle de stole du viser, og har faktisk kigget på næste de selv samme, fordi mit spisebord "trænger" til nye :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vidst med rette også nogle ret populære stole :) Men vil da lige følge med på din blog så, og se hvilke du ender med at købe, for jeg synes, det er lidt svært lige at forestille sig, hvilket bord der vil passe til de forskellige :)

   Slet