søndag den 11. november 2012

Gulv til stuen





Jo nærmere vi kommer os at være færdige med stuen, jo nærmere er der til, at vi skal have truffet en beslutning omkring, hvilket gulv vi skal have lagt.
Der er uendelige valgmuligheder - laminat, plankegulve, trægulve osv. og jeg er lidt træt af, at jeg ikke rigtig kender forskellen, men google kan jeg altid og finde frem til, hvad jeg synes der er flot, og så må min tømrer-kæreste fortælle mig, hvad der er smartest, at vi får :)

Nr. 1 gulv fører pt hos mig...

4 kommentarer:

  1. Ih hvor er jeres projekt spændende. Jeg er helt vild med at følge med i det :) Jeg er selv mest til ægte træ og kan ligesom dig godt lide brede planker. Men vigtigst er altså TRÆ, TRÆ og TRÆ :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh ja, men det træ er os bare så dyrt, men tror os det ender med det :)

      Slet
  2. Vi har jo gamle plankegulve i vores lejlighed, det er virkelig flot og rustikt - MEN - hold nu op hvor tager det bare let imod alt man spilder. Rundt omkring i bare stuen har vi både kaffe, rødvins og cola-pletter. Det er virkelig træls!

    Hvis vi skulle have nyt gulv tror jeg faktisk jeg ville vælge enten noget træ der er behandlet eller et laminatgulv :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe, jeg har en fjumret kæreste + vi holder nytårsfest i år, så jeg er helt med på, at jeg ikke skal have noget sart gulv :D

      Slet

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...