onsdag den 22. maj 2013

Spots...?


Det hele går lidt stærkt herhjemme for tiden, fx bliver der lagt nyt tag om 6 uger - og inden da skal vi have indlagt strømmen. Det betyder, at jeg sinden kal have taget stilling til, om jeg vil have spots eller lampeudtag i mine lofter, fordi det bliver lagt ned, når det gamle tag bliver taget af.

Jeg er kommet frem til, at jeg gerne vil have spots på badeværelset, entréen og køkkenet. Min elektriker forvirrer mig så lidt, fordi han synes også, at jeg skal have spots på værelserne og i stuen. Men jeg ved ikke helt om, det bliver lidt for high-tech til mig..?

Der er virkelig mange ting man skal tage stilling til under sådan en ombygning - hvor skal stikkontakterne være, hvor mange skal der være, skal det være med lysdæmper eller ej og meget andet, som jeg aldrig før har skænket en tanke.....

4 kommentarer:

 1. I skal helt klart få lysdæmpere, det giver en god variation til belysningen. Vi fik det lavet da vi købte lejligheden, og har ikke fortrudt det en eneste gang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har min kæreste vidst også triumfet igennem, selvom jeg blev lidt nærig, da jeg så prisforskellen :p

   Slet
 2. Jeg er heldigvis kæreste med en elektriker og har sat 2 lejligheder i stand med ham.
  mine erfaringer er at spots i stue og værelser gør det ret upersonligt. Du har vel også en mening til lamper i rummene? i et kontor kunne det være fedt men spots, men ellers ikke.
  Lysdæmpere? : JA! de bedste er klart dem hvor du holder fingeren på for at dæmpe.

  stikkontakter: jo flere jo bedre. Jeg har en stue på 30 kvm og jeg har 16 stikkontakter (uden afbryder) derinde og det er bestemt ikke for meget.

  MEn det er individuelt og gør det også lidt dyrere for de koster jo også.

  SvarSlet
 3. Vi har valgt en blanding. Vi har kun spots på badeværelse, spisekammer, i gang og entre. I køkkenet er der hovedsageligt også kun spots, men over vores arbejds ø, har vi lavet to lampe udtag, til to industri pendler. I spisestue er der spots langs med murstensvæggen, og lampeudtag over spisebordet. I tvstuen er der slet ikke spots, det samme med alle værelser- det er hyggeligere med lampeudtag i de rum synes vi :) samtidigt har vi valgt lysdæmpere i alle rum med spots! Jeg synes lamper er en smuk del af indretningen, det ville være for kedeligt kun med spots..

  SvarSlet