torsdag den 5. december 2013

Bloganbefalinger?Jeg synes efterhånden at min blogliste herinde trænger til at blive opdateret, så jeg vil høre, om I kan anbefale nogle spændende blogs? Jeg er både til bolig, mode og baby sider :)


I samme omgang kan jeg lige fremhæve nogle af de blogge, hvor jeg selv følger en del med....

Først, 3 blogge fra min hjemby, Esbjerg. Nemlig, Trines blog: "Hverdagsskribleri", Tines blog: "Det bedste jeg ved" og Mettes blog: "Alt fra hjertet" - hun er dog ikke rigtig aktiv på bloggen længere, hvilket er smadder ærgerligt, da de har har det fineste hus.

Så er der "Den lille recessionista", hendes blog er meget enkelt og minimalistisk, ligesom hendes tøj- og boligstil.

"Hverdagsmoment" hvor Louise står bag, følger jeg både her og på instagram og hun er sådan en, som man næsten føler, at "man kender", så det er rigtig hyggeligt at komme forbi hendes blog.

Og til sidst vil jeg fremhæve "Rockpaperdresses", hun viser så flotte outfitsbilleder og skriver rigtig gode indlæg med spændende emner og hendes personlighed skinner virkelig igennem.

Glæder mig til at høre, hvor I følger med :)

11 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov du har vidst slettet mit svar ;) mange tak for linket!

   Slet
  2. Ja, det var en fejl, det går lidt hurtigt over mobilen nogle gange :/

   Men det var så lidt :)

   Slet
 2. Tak for anbefalingen, og for inspiration til de andre blogs, der er flere af dem jeg aldrig har besøgt.

  SvarSlet
 3. Ihh tak for den fine anbefaling - du ved jeg også troligt følger med her og interessen er bestemt ikke blevet mindre med den lille fis i maven :)

  SvarSlet
 4. Altid dejligt med nye anbefalinger...de skal helt sikert tjekkes ud. Tak for inspiration.

  SvarSlet
 5. måske bloggen frk.schmetterling er noget for dig? hun har en pige og en på vej...og hun er også forholdsvis ny hus-ejer :)

  Jeg tror også snart jeg vil lave en blog-anbefaling, så man kan få øjnene op for nye spændende blogs OG (ikke mindst) støtte nogle mindre blogs, som (sikkert) i den grad fortjener omtale og nye læsere....jeg tjekker lige de blogs ud du anbefaler, som jeg i forvejen ikk kender... :)

  // Rikke //
  CUPCAKE-STYLISTEN

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for forslaget - hendes blog ser rigtig spændende ud :)

   Og super, hvis du også kommer med nogle anbefalinger, det er så dejligt at opdage nye blogge :)

   Slet
 6. Uh, tak for tips - vi har også for nyligt opdateret vores blogroll ude i siden, det er god karma at anbefale, er jeg sikker på (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kigger i hvert fald selv tit på andres blogsrolls efter inspiration, så skal også have taget mig sammen til at opdatere min :)

   Slet

Huskøb uden mægler?

Vi ligger ikke på den lade side, hvad angår huskiggeri. Derfor var vi først på ugen ude og se to huse, som ikke er til salg ved nogen mægler...