onsdag den 25. december 2013

Gardiner/lameller


Jeg håber, at I alle havde en rigtig dejlig aften i går - det havde jeg nemlig, selvom om det kneb lidt med at komme i julestemning.

Vi fik en overflod af gaver, som nok snart bliver vist frem på bloggen - og oveni det fik vi også lidt penge, som jeg tror skal bruges på nye gardiner eller lameller til vores flotte vinduer i stuen.

Er lameller helt yt efterhånden eller duer de stadig? For jeg tror umiddelbart, at det er den løsning, som passer bedst dertil.. Og jeg vil gerne have købt noget lidt hurtigt, da folk kan kigge lige direkte herind fra gaden - lidt træls..

5 kommentarer:

 1. Køb hvad der passer til jeres familie - det er som regel det man bliver gladest for.. Og så mørklægningsgardiner på babys værelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kom frem til lameller passede bedst til stuen, så det er købt :)

   Slet
 2. Vi har lameller stuen, og er rigtig glade for den løsning, fordi der stadig kommer lys ind, selvom man vipper dem, så der ikke er nogen der kan kigge ind :-) Glædelig jul

  SvarSlet
 3. Vi har lameller i stuen( som du måske lagde mærke til) vi gav 5000,- og så var de også sat op, det er ikke mørklægning, men det er tæt på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg endte også med at købe lameller - dog i en lidt anden prisklasse (425 kr! hehe), kommet op er de dog ikke endnu :(

   Slet

Huskøb uden mægler?

Vi ligger ikke på den lade side, hvad angår huskiggeri. Derfor var vi først på ugen ude og se to huse, som ikke er til salg ved nogen mægler...