torsdag den 5. december 2013

Den billigste Eames kopiFor et år siden lavede jeg et indlæg om en billig stol fra Bilka, som mindede meget om de fine stole fra Eames - det har nok været et af mine mest besøgte indlæg.

For nylig tippede en læser på samme indlæg om, at Harald Nyborg faktisk har lavet en stol stort set magen til Bilkas - bare til kun 249 kr eller 398 kr for et sæt. Så kan alle vidst være med? :)

Men har nogen af jer set stolen i virkeligheden? Harald Nyborg er måske ikke lige det sted, hvor man kan kan forvente den største kvalitet, så jeg er lidt nysgerrig efter, hvor holdbare stolene er.

8 kommentarer:

 1. Spar hellere op til the real deal, hvis du spørger mig - den ser simpelthen så sølle ud.. Mvh. Cecilie :-)

  SvarSlet
 2. Jeg skal så meget følge med her, for jeg vil gerne overtale min kæreste til at vi skal have dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror heldigvis min kæreste er solgt, lige så snart han hører prisen - han er en nærig en, når det kommer til sådan noget :p

   Slet
 3. Jeg har dem fra Bilka og vi er meget godt tilfredse. Har endda købt dem brugt. Jeg vil aldrig nogensinde give mig selv lov til at betale så mange penge for 1 stol og vi skal have 6 om køkkenbordet. Så kopi er så fint for mig, så kan jeg smide dem på genbrug når min stil/smag ændrer sig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville nok helst have de ægte - men samtidig ville jeg også være vildt stresset over, hvis nu der skulle ske dem noget.

   Det er jeg i hvert fald bare over min Hay stol, så tror også, at disse er fine nok til mig :)

   Slet
 4. Vi har dem fra bilka og de er super fine, er meget tilfreds og sys ikke de ser billige eller sølle ud. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder lovende - især hvis dem fra Harald Nyborg skulle være de samme - men til en lavere pris :)

   Slet

Huskøb uden mægler?

Vi ligger ikke på den lade side, hvad angår huskiggeri. Derfor var vi først på ugen ude og se to huse, som ikke er til salg ved nogen mægler...