lørdag den 1. november 2014

Miintos babytøj

Angulus - Soft Gallery - MarMar - Smallstuff
 
Livet som mor kræver nogen gange nogle nemme løsninger og internetshopping af én af dem. Miinto har ønsket at skabe noget opmærksomhed omkring deres baby-kategori på deres side - og det er bestemt ikke uden grund. De har babysko, babytøj og udstyr til baby og børn, til piger og drenge i alderen 0 til 3 år i kategorien.
Vores sortiment er baseret på udvalget fra vores fysiske tilknyttede danske børnetøjsforretninger. Med det har du sikkerhed for babytøj & babyudstyr af høj kvalitet, og for at vores sortiment konstant er opdateret med de nyeste styles og trends.
Babytøj, babydragter samt lækre bodystockings er til at finde herunder, også varme heldragter samt køredragter til de helt små er til at finde her under baby.
Vi fører babytøj fra flere forskellige mærker, herunder Soft Gallery, Molo, Bisgaard, gro, FUB, Ej sikke Lej, Bobo Choses, Mini Rodini, Ecco, Angulus, Marmar, Mala, En Fant, Katvig, Tumble ’n Dry, Hummel, Joha, Moí og mange andre.
 
Jeg var i slet ikke klar over, at de havde sådan en bred række af mærker. Vi snakker Albababy, FUB, Nameit, Gro og selvfølgelig de viste på billedet og mange, mange flere. Det er i hvert fald svært ikke at blive fristet, når det er så nemt og lækkert gå til.
 
Det er bare lidt nemmere at klare tøjindkøbene om aftenen, når baby sover, så man kan have kvalitetstid med dem om dagen, i stedet for at velfarte rundt inde i byen.
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Huskøb uden mægler?

Vi ligger ikke på den lade side, hvad angår huskiggeri. Derfor var vi først på ugen ude og se to huse, som ikke er til salg ved nogen mægler...