onsdag den 22. maj 2013

Udekøkken



Vi har arbejdet igennem i huset de seneste mange dage og nu har jeg noget, der kunne minde om et udekøkken... Meget primitivt.
Soklen til tilbygningen bliver dog støbt om et par dage, så jeg håber, at det kommer til at gå stærkt, så jeg snart kan få sat et nyt køkken op - og jeg skal måske så lige have bestilt mig et nyt køkken....

Er der nogen af jer, som ved om der er leveringstid på Ikeas køkkener eller om delene er på lager??

2 kommentarer:

  1. Det kommer helt an på hvad du skal have og om du skal have leveret. Jeg bestilte ca. 14 dages tid før og det kunne nemt klares. Bordpladen kom dog senere da den var på specialmål. Men tjek op på ALT bliver bestilt - jeg manglede således en håndvask i farten og havde fået nogle forkerte overskabe. Min fejl ikke at tjekke men ikeas medarbejdere er som dig og mig og ikke fagfolk som man nemt kan tro.

    SvarSlet
    Svar
    1. Super, det ikke tager længere tid og havde godt regnet med, at man nok selv skulle være lidt mere på dupperne her, men håber da, at prisen opvejer besværet :)

      Slet

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...