tirsdag den 3. juni 2014

Den bedste højstol?


Min lille Carla skat er snart ikke så lille mere og derfor går mine tanker på, at vi snart skal have anskaffet os en højstol.

Så jeg vil høre, om I har nogle favoritter og gerne hvorfor I synes, at det er de bedste stole? 

Selv hælder jeg mest til Flexa eller Leander, men det er kun pga udseendets skyld, så lidt viden om de forskellige stole tages imod med kyshånd.

3 kommentarer:

 1. Vi fik en Nomi til Villum da han var et par år, og er SÅ glade for den! Den er pæn, og så vejer den ingenting at flytte rundt med :)
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  SvarSlet
 2. Vi har en klassisk trip trap til den ældste og en leander til den yngste. Hvis vi kunne lave det om i dag, ville vi ikke vælge leanderen. Designet og funktionaliteten fejler i princippet ikke noget, men den ser mere slidt ud end den 2 år ældre fra trip trap og så har vi været træt af den i forbindelse med rengøring, den har en del sprækker, revner og skruehuller og der kan havregrøden virkelig sidde godt fast!
  Kh Elisabeth

  SvarSlet
 3. Vi har den klassiske trip trap til den ældste og en leander til den yngste, begge i sort. Hvis vi kunne gøre det om, ville vi ikke vælge den fra leander. Designet og funktionaliteten fejler i princippet ikke noget, men den ser mere slidt ud end den 2 år ældre fra trip trap og så er den modbydelig at gøre ren. Den har en del revner, sprækker og skruehuller og der kan der virkelig sidde meget havregrød som er meget svært at få ud igen!

  SvarSlet

Huskøb uden mægler?

Vi ligger ikke på den lade side, hvad angår huskiggeri. Derfor var vi først på ugen ude og se to huse, som ikke er til salg ved nogen mægler...