søndag den 22. juni 2014

Kærestetid


I fredags skrev min kæreste til mig, at jeg ikke skulle lægge nogle planer lørdag aften, fordi han havde planlagt en overraskelse. Det viste sig, at han havde arrangeret, at hans forældre kom hjem til os for at passe Carla og så skulle vi ned på den nye Butcher og i biografen bagefter.

Jeg må inddrømme, at jeg først havde det lidt stramt med det... Indtil for 2 uger siden har jeg fuldammet, og har derfor ikke været væk fra Carla i længere tid. Men i 2 uger har hun nu fået mos morgen og aften - og en sutteflaske var da også blevet købt til situationer som disse. Så nu skulle det være!
Og hvor var det egentlig tiltrængt at komme ud og være Jeanette lidt igen - og ikke bare mor og far, men også være kærester igen. Butcher var super hyggelig, en virkelig dejlig atmosphere og maden var også lækker.

Vi fik dog noget af en overraskelse, da vi fik regningen og den lød på 1600 kr!! Det var heldigvis bare en tastefejl - eller flere, for der var lige blevet skrevet 5 hovedretter på vores + lidt andet, så den rigtige regning var 1000 kr billigere. Heldigvis! For jeg glæder mig allerede til næste date med min dejlige kæreste <3

6 kommentarer:

 1. hvor er han sød og betænksom din kæreste at han værdsætter at I også skal huske at være kærester og ikke kun forældre......!
  // Rikke //
  Mit element

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var faktisk virkelig betænksomt - og så sødt! Så det skal vi helt sikkert gøre igen inden længe :)

   Slet
 2. Dejligt - det er skønt at blive forkælet - og den dessert ser så god ud!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det var den bare også! Mmn, forsøgte selv at genskabe den her til aften, men det blev ikke helt det samme :(

   Slet
 3. Dejligt med en kæresteaften - vi har også lige været dernede. Mums jeg synes det er god mad - og flot indretning de har fået, rigtig hyggeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Maden var lækker - men synes næsten, at indretningen var det bedste! Tilpas dæmpet lys, pæne ting og så sad man dejligt for sig selv - vi skal afsted igen :)

   Slet

Huskøb uden mægler?

Vi ligger ikke på den lade side, hvad angår huskiggeri. Derfor var vi først på ugen ude og se to huse, som ikke er til salg ved nogen mægler...