søndag den 28. oktober 2012

Endnu en plantegning

 
Hele weekenden har vi haft huset fyldt med folk - og alle er kommet med deres forslag til, hvordan husets plantegning skal se nu. Jeg må faktisk erkende at mange af forslagene var ret gode og derfor er vi ikke længere sikre på, hvordan huset skal se ud. Så endnu en gang har vi ændret på plantegningen. Hvad synes I om den? Er der nogle ting, som fx ligger mærkeligt i forhold til hinanden eller noget?
 
En anden ting, som vi skal have overvejet er, om tilbygningen skal se helt anderledes ud - men den version får I en anden dag.. I kan se de andre plantegninger her og her :)

4 kommentarer:

 1. Min første tanke er at badeværelset "WC" ligger for langt væk når man har gæster. Så skal de hele vejen igennem stuen, køkkenet og entreen før de når toilettet.

  Jeg kunne bedre lide "The it" hvor der var indlagt depot + at badeværelset var tæt på både stuen og værelserne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nok rigtigt.. Åha, det er godt nok svært lige at få lavet den helt rigtige plan...

   Slet
 2. Umiddelbart tænker jeg, at det er en smule åndssvagt at ligge bad i forlængelse med soveværelse, og toilet ude i entréen.
  Nu ved jeg ikke hvad I har af fremtidsplaner, men det lader da til, at I har planer om at få et par babyer ;-) Når de engang bliver teenagere, skal de ind igennem jeres soveværelse for at gå i bad. Det må da være lidt irriterende for begge parter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt, tanken er dog, at der skulle være plads til en bruseniche på toilettet i entréen, for netop at undgå at nogen skulle gennem soveværelset :)

   Slet