søndag den 7. oktober 2012

Køkken i herregårdsstil
 


Alle rum i huset skal laves om - og køkkenet er ikke en undtagelse, slet ikke med dens oprindelige køkken fra 1954! Når det kommer til køkkener, så kan jeg godt lide den lidt landelige og romantiske stil og her har Invita endnu en gang fanget mig med deres Nordic køkken.
 
Jeg synes køkkenet har nogle rigtige flotte detajler, bl.a. vitrineskabene er rigtig smukke og mahogni bordpladen falder også meget i min smag. Men jeg har hørt, at sådan et Invita køkken er ret pricey, så det mest sandsynlige er nok, at vi ender med at få et Ikea køkken, men jeg har vel lov til at drømme lidt.
 
Har nogen af jer ellers erfaring med køkkener fra Ikea??


4 kommentarer:

 1. Vores køkken er fra Ikea, undtagen bordpladen. Men synes virkelig det holder sig fint, det er fra 2007 og er som nyt endnu :-)

  Vi er glade for det, jeg ville til hver en tid få Ikea køkken igen. Det er så meget billigere og helt klart samme kvalitet som Kvik og sådan!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvorfor valgte I en anden bordplade? Men det lyder ellers godt, for jeg har også set et Ikea køkken som kunne være ret meget mig og prisen er helt perfekt :)

   Slet
 2. Det kan jeg godt forstå du drømme om, det er virkelig også et smukt køkken :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er.. Men det blir nok ikke andet end et drømmekøkken, desværre :(

   Slet