torsdag den 8. november 2012

Så langt, så godt...



Renoveringen af stuen har virkelig taget fart, og vi regner med at være færdige inden december. Vi er kommet frem til nogle lidt uventet ting i forhold til rumfordelingen, men jeg er sikker på, at det nok skal blive helt godt.
Nu går vi bare og spekulerer i det der gulvvarme. Det er sikkert, at vi skal have det på badeværelserne og i køkkenet - men så er spørgsmålet, om det også skal være i stuen? For min skyld behøves det ikke, men min kæreste synes, at vi lige så godt kan lave det. Hvad tænker I? Ville det være noget, som I synes, der var et plus ved et hus, hvis I skulle ud og købe?

5 kommentarer:

  1. Jeg ville faktisk se det som et minus, men jeg er også lidt hippie på det område ;-)

    Hold op det går fremad!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe, gad vide hvor mange af dig, som så findes derude :p jeg har aldrig haft gulvvarme, så jeg kan sagtens leve uden, tænker bare mere, om det trækker ned i husets værdi?

      Slet
  2. Det trækker ikke ned at det ikke er der (tvært imod er det noget rod og koster en formue hvis det er på el..) men du bliver lykkelig for det hvis i samtidig sløjfer radiatoren, det giver så mange flere muligheder mht indretning :-)

    SvarSlet
  3. Det trækker ikke ned at det ikke er der (tvært imod er det noget rod og koster en formue hvis det er på el..) men du bliver lykkelig for det hvis i samtidig sløjfer radiatoren, det giver så mange flere muligheder mht indretning :-)

    SvarSlet
  4. Hej sikke en fed blog du har.
    Du har fulgt mig før, men nu er jeg startet forfra, og det er lidt svært.
    Jeg håber du vil følge min blog, vil i hvert fald gerne følge din hvis du vil :)

    / Signe
    Write me a letter sir

    SvarSlet

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...