tirsdag den 12. februar 2013

Forskellige gulve


Jeg troede egentlig, at valget var taget angående gulvet i huset, men jeg er blevet lidt usikker omkring det...Mit højeste ønske er at få sådan et lækkert, lyst, ægte trægulv (set hos Modeso)... Men som koster kaster kassen! Vi skal have gulv til minimum 100 m2, så prøv lige at gange det med 4-600 kr....


Jeg har derfor forsøgt at hente lidt inspiration ved dem, som jeg kender. Ved dette gulv kan jeg godt lide strukturen, men tænker, at det måske bliver lidt for mørkt?Mit Alloc gulv gik jeg fra, og i stedet besluttede jeg mig for dette fra Pergo.Men så blev jeg i tvivl omkring, om gulvet var for "gult" og så kiggede jeg på de andre varianter fra Pergo. Jeg kunne godt lide, at gulvet i midten var så lyst, men samtidig syntes jeg også, at det måske blev lidt for "unaturligt"?


Så jeg gik faktisk tilbage til mit Alloc gulv, som jeg her sammenligner med et trægulv til 499 kr. Forskellen er synsmæssigt ikke det store på disse to gulve, så pga prisen hælder jeg mest til Alloc, som koster det halve.

Men jeg kan simpelhent ikke overskue, hvad det er bedst at vælge? Kan jeg udelukkende nøjes med at kigge efter udseendet eller er det noget praktisk jeg skal tænke ind over? Et rigtig trægulv er mere sart hører jeg fra folk - men er uheldet ude kan man vel reparere på det ift slibning?? Jeg ved slet ingenting...

Hvad for noget gulv har I?? Og hvad er fordelene og ulemperne ved det?

10 kommentarer:

 1. Hej jeanette :)
  I vores hus har vi valgt at skifte gulvet ud på hele 1 salen. Det bliver lyst fyrretræ, som vi så selv giver en olie/lak - kan ikke lige huske det.
  Jeg er personligt vild med det ægte træ.
  Vi giver 21.000 for 110 m2

  SvarSlet
 2. Er det så gulv lignende det øverste billede? :) og hvor har I købt det? Jeg kan kun finde hampre priser, men har selvfølgelig heller ikke forsøgt at forhandle om prisen..

  SvarSlet
 3. Jeg er helt enig med dig i at trægulv altid er at foretrække, men da vi satte vores hus i stand for halvandet år siden, var vores økonomi desværre ikke til det (fordi vi havde så mange andre projekter) vi købte et lyst laminatgulv, selvom jeg havde forsvoret at jeg skulle have det i vores hus og tro det eller lad være, men det er det første alle bemærker når de ser vores hus - nøj et lækkert gulv og hvor er det fantastisk at det er gennemgående. Idag, hvor vi har fået en lille prut på 9 mdr, er det det bedste vi nogensinde har gjort. Hun kan rasere - lære at spise selv uden at jeg skal stresse over hvor det ender henne, jeg er desuden enormt klodset og spilder meget - heller ingen stress der.. Vi gav 9.500kr for omkring 130kvm og når vi så engang har fået de børn vi skal have (og de forhåbentlig har lært at spise selv ;-)...) så kan vi altid skifte det ud.. Jeg vil gerne sende et billede, hvis du vil se det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil meget, meget gerne se et billede: f.iof@live.dk :)

   For jeg hælder nok mest til træ-gulv af overfladiske grunde, fordi jeg tænker, at det er indbegrebet af "luksus/kvalitet", men når alt kommer til alt, så vil jeg bare gerne have et pænt gulv (og som bliver ved med at være det), og så er jeg lidt ligeglad med om det er træ, laminat eller hvad det er :)

   Slet
  2. Hej Louise - jeg vil høre, om jeg også må se et par billeder af jeres gulv.
   Vh Lene

   Slet
 4. Jeg har sendt et par billeder - se venligst bort fra rod osv ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK, det er rigtig sødt af dig :D Dit "rod" er vidst ingenting i forhold til det, som jeg viser på den video jeg lige har lagt ud :P

   Slet
 5. Mine forældre har lagt almindeligt trægulv i den lidt mørke/gule type og derefter behandler det med noget hvidtner fra trip trap. På den måde er det ikke så vigtigt om farven er præcis som du vil have den når du køber det.

  SvarSlet
 6. Ok, tak :) men lige pt er jeg gået fra det ægte trægulv, fordi jeg i Bilka af alle steder fandt noget gulv, som måske kunne være noget :)

  SvarSlet
 7. blog Dette er temmelig god ! Hvordan var det gjort . Jeg se noget virkelig interessant om dit websted , så jeg gemte til mine favoritter . Du kan besøge min Gulvafslibning

  SvarSlet