tirsdag den 5. februar 2013

Inspiration til madplanJeg er kørt lidt død i madlavningen herhjemme - og har en dårlig vane med at handle hver dag, som ofte resulterer i nogle lidt dyre indkøb. Når jeg så samtidig ser, at Trine kan nøjes med at handle for et par hundrede hver uge, tænker jeg, at jeg hellere må gå med på idéen med madplaner.

Derfor vil jeg høre, om nogen af jer har noget inspiration til nogle nemme og gode retter - meget gerne nogen, som er egnet til at spise dagen efter :)

4 kommentarer:

 1. Husk på at jeg også fylder fryseren hos slagteren ca. hver 4 måned for godt 1000, så 250 pr. måned ca. til kød. Men nok stadig billigt :)

  Jeg gør det meget i at genbruge nogle af ingredienserne, det kan man spare SÅ meget på. Og så mad med få ingredienser, hader når man skal lave en ret og købe 10.000 ting og mærkelige ingredienser, så forsimpler jeg opskriften eller finder på en selv :)

  Billig mad: lasagne, shepherdspie, alt med kødsovs generelt, æggekage, pizza, fyldt peberfrugt, risretter.. Ja du kan jo prøve at kigge i mine madplaner :)

  Forstår ihvertfald godt du vil prøve at spare, der er andet der er sjovere at bruge penge på end mad!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er selvfølgelig rigtigt, men 240 kr er hvad jeg snildt kan handle for til én dag =/ Så jeg tror også, at der er en god idé i at finge madvarer, som kan genbruges i retterne :)

   Slet
 2. Du er mere end velkommen til at læse indlæggene på min blog (Menu-forslag # 1-7).
  Det er retter som ikke koster meget, er nemme at lave og lækre at spise.
  Det er fra mit hverdagskøkken, så forvent ikke gourmetmad eller køkkenrevolution ;)
  - Og lad mig endelig vide hvis der er nogle retter du finder nyttige!
  Hilsen

  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har vist slet ikke kvalifikationerne til at lave gourmetmad, så hverdagsmad er helt fint til mig - jeg tager et kig :D

   Slet