torsdag den 7. marts 2013

Nokia Lumia

Det her indlæg er måske lidt malplaceret her på min blog, som ellers plejer at handle om ombygning og boligsager.

Men sagen er den, at jeg til jul gav min kæreste en Ipad, som jeg måske er endt med at bruge lidt mere end ham. Men det er irrelevant. Pointen er, at jeg er meget skuffet over den Ipad. Apple sætter så mange begrænsninger på deres produkter.... Fx ville jeg ind på Skats hjemmeside - det kan man ikke! Så ville jeg med min niece spille spil på dr.dk - det kunne man ikke! osv. osv. osv. Sådan møder jeg hele tiden forhindringer.

... Og umiddelbart var jeg egentlig meget tilfreds med min Iphone 4S, men irritationen har også bredt sig lidt til den. Tilfældigt kom jeg til at læse om Nokias Lumia 820, da jeg loggede ind på CBBs hjemmeside og jeg synes, at den lyder rigtig, rigtig smart. Især dét, at der er office på den, det er altså praktisk som studerende.

Så nu overvejer jeg at sælge min Iphone.... Men før jeg skrider til så drastiske handlinger, vil jeg lige høre, om nogen af jer har erfaringer med Nokias smartphones? Eller i det hele taget bare kan anbefale andre telefoner end Iphones?? :)

5 kommentarer:

 1. Jeg kender ikke til den Nokia men synes det lyder skørt at du ikke kan bruge skat og dr's hjemmeside - det har vi ingen problemer med på vores ipad/iphone. Mon det er noget i indstillinger eller noget tilbehør i mangler at installere? uden at være nogen teknik-ekspert overhovedet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, nu er jeg ikke nogen teknik nørd, men i sin tid googlede jeg problemet og kom frem til, at det havde noget med at gøre, at apple ikke rigtig understøtter flash?? Men måske er der noget indstillet forkert ja? Angående DRs hjemmeside, så var det spillene inde på Oline, som vi ikke kunne spille - dr.dk kan vi sagtens besøge :)

   Slet
 2. Jeg har selv en Lumia 800, og selve telefonen er virkelig robust og kan holde til mere end andre smartphones, lidt ligesom de gode gamle nokia'er som ikke kunne slås ihjel.
  Jeg har også været glad for Office, selvom jeg har brugt det meget mindre end jeg troede jeg ville. Marketplace er også efterhånden vokset til en størrelse der kan konkurrere med PlayButik og Appstore.

  Men men men... WindowsPhone fungere meget dårligt med Google produkter. De fleste af os bruger mange Google produkter og det kan besværliggøre nogle ting.
  Apple og Google har gjort det nemt at om programmere fra det ene styresystem til det andet. Men Windows har ikke gjort det samme for at gøre det nemt at om programmere. Det betyder at f.eks Google skal (lave/)omskrive deres programmer helt fra bunden før de fungerer på WindowsPhone, det er Google ikke interesseret i, de har lavet Google søgemaskinen, men ikke andet.

  Det betyder at f.eks Blogger ikke fungere særlig godt på WindowsPhone. Man kan godt åbne og læse blogs, man kan også komme ind på sit betjeningspanel, men her stopper det. Du kan ikke uploade billeder og det er besværligt at lave indlæg. Der er lavet en App (af en bruger), men den tillader kun indlæg uden billeder og det er møgbesværligt og ustabilt. Man kan selvfølgelig maile indlæg direkte til sin blog og vedhæfte billeder, men det synes jeg langt fra er optimalt.

  Jeg håber det giver mening, jeg er ikke så stærk i tekniksprog

  Kh FruFalkenberg

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du tager dig tid til at skrive :)

   Jeg havde også googlet telefonen og det var heller ikke helt vildt gode anmeldelser, så med dit + det du skriver så tror jeg ikke, at det lige er den tlf jeg skal have.

   Der er heldigvis aldrig sket min tlf noget, men det jeg også synes er ringe ved Iphones, er deres sarthed. Jeg har altid et grimt gummi cover på for at beskytte glasset, så jeg ville ellers også gerne have en telefon der kunne tåle lidt mere.

   Men jeg må vidst søge videre på markedet, jeg er blevet anbefalet at se på Samsungs telefoner, så det må jeg hellere få gjort :)

   Slet
 3. Undskyld hvis du har fået begge mine indlæg, min computere crashede da jeg trykkede udgiv. :)

  SvarSlet