tirsdag den 5. marts 2013

Stigereol


Min søster er ved at rykke rundt i stuen og har i den anledning fået malet deres væg i en fin farve, som jeg synes passer rigtig godt til gulvet.

I samme omgang har hun købt en stigereol, men der mangler ligesom noget for at fuldende væggen.
Så har I nogen indretnings idéer, så giver jeg dem nemlig fluks videre, så hun kan blive færdig :)

5 kommentarer:

 1. Det er svært at sige... man mangler nogle oplysninger... kan du ikke tage et størrere billede så man kan se hvor stor væggen er og/eller beskrive om der er hjørner, vinduer eller døre. Er det et gangareal osv. Lige nu ser reolen meget "klein" ud på en stor og tom væg. Flot vægfarve forøvrigt og nuser baby :o)
  Kh Jannie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selvfølgelig, her kommer lige lidt mere info :)

   Væggen er i starten af stuen, og i hver ende er der en dør. Så det er en forholdsvis bred væg, måske 4 meter eller mere.
   Men det sætte selvfølgelig sine begrænsninger, når det er et areal, hvor man går meget forbi. Men før havde de en skænk til at stå der, så der er da plads til noget :)

   Slet
 2. Jeg har sendt dig en mail med forslag :-) undskyld mail spam :)

  SvarSlet
 3. Hej Jeanette,

  Det lyder som om at skænken efter min mening var mere passende størrelsesmæssigt :o)

  Hvis man havde mulighed for det, ville jeg nok invistere i en stigereol mere evt. en i ½ størrelsre med et fint stort billede over der flugter med højden på den høje reol og så placere en stol/taburet ved siden af den høje reol.

  Det kan være at i har andre møbler i huset der kan stå sammen med reolen, men når man samler ting med et ulige antal ser det sjovt nok mere harmonisk ud!

  Kh Jannie

  SvarSlet
 4. Hey,

  Må jeg spørge, hvor denne reol er fra? Det ligner dem fra ILVA eller Idémøbler, men det ser ud som om, at hylderne er dybere end noget jeg før har set. Jeg mangler nemlig selv en stigereol med dybe hylder...

  Maria Olsen (:

  SvarSlet