onsdag den 27. marts 2013

Påskeferie!Efter 3 dages vikararbejde ude på mit tidligere praktiksted, så er det nu også blevet min tur til at holde påskeferie - og jeg kan slet ikke udtrykke min begejstring for, at solen endelig skinner og vejret er lidt dejligt. Så jeg købte lidt hygge med på vejen hjem fra arbejde i form af et blad og marcipanæg.

Der udover har jeg også fået lidt skattepenge tilbage, så nu vil jeg cykle ind i byen og bruge en mindre formue på hudplejeserie. Min vintertrætte hud trænger virkelig til det, så nu må jeg bide i det sure æble og betale, hvad det koster for at få en fin hud igen :)

2 kommentarer:

 1. Hej :) var forreste forbi jer idag, da vi lige var i rema :)
  Hvilken hudpleje køber du, kunne virkelig også godt trænge til noget. Har tænkt at tag i body shop på lørdag. God påske til jet

  SvarSlet
  Svar
  1. Nåårh, var det dig, hvor ærgerligt.. Jeg var på vej hjem fra byen og så godt, at der holdt en bil foran huset, men den nåede at køre inden jeg nåede derhen :(
   Jeg har før brugt en ansigtscreme fra Ren skincare, som er rigtig god, men nu vil jeg prøve en serie fra noget det hedder "Murad" :)

   Slet