tirsdag den 5. marts 2013

Rundt spisebordOprindeligt havde jeg en idé om, at vi skulle have et langt spisebord herhjemme... Men nu er jeg kommet i tvivl.

Jeg har nemlig fået øjnene op for det runde bord, som stod i huset, da vi overtog det. Bordet trænger til en kærlig hånd - men jeg tror, at det vil passe bedre ind i rummet pga størrelsen. Og heldigvis er der en plade indbygget, så bordet nemt kan blive større.

Hvad tænker I om bordet? Og synes I vi skulle nøjes med at slibe og lakere det - eller skulle det have en gang maling??

15 kommentarer:

 1. Jeg tror jeg ville slibe det og lakere noget og male noget andet, måske male stellet og lakere pladen, det er så fint :)

  SvarSlet
  Svar
  1. God idé. Det har jeg også mange pæne eksempler på :)

   Slet
 2. Ih, hvor er det bord bare smukt! Synes bestemt det vil være synd at male - men jeg er også ellevild med det naturlige look :D

  Og skide smart med pladen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der stod i alt 3 borde herhjemme, da vi overtog huset - og vi er så heldige at alle 3 er med plader - som endda er indbygget i bordet på en rigtig smart måde :)

   Slet
 3. Jeg tror bare jeg ville slibe ned og lakere det :)

  Det er SÅ fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. For en gangs skyld er jeg også mest til trælooket - har ellers aldrig før kunne lide det, så tror det med bare lidt lak :)

   Slet
 4. Maling...sort måske...for så ku I male alle stolene i andre farver...eller bliver det måske lige FOR "farve-crazy"? - Tror det er mig som er ramt af solskin, forårsduft og fuglekvidder....

  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, min kæreste ville aldrig gå med til sådan en farverig løsning. Men jeg tror, at jeg starter med at lakere den og hvis jeg fortryder, så kan den heldigvis altid males :)

   Slet
 5. Nej du må ikke male det, giv det en kærlig behandling og gå amok med stolene evt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror også det bliver sådan :) Jeg er bare lidt på bar gund med stole, for havde en idé om, at jeg ville have Hays "about a chair" stole, men synes ikke helt, at de ville passe ind her.

   Slet
  2. Jeg er også vild med dem, men nej benene ville ikke gå godt til hinanden. Hvis jeg skulle købe nye stole idag (vi har eames og beholder dem bestemt) så ville jeg købe hays nye udgave af FDB stolene, i hvide, grå, rosa og sort :) de ville også være fine til :)

   Slet
  3. Okay, dem må jeg lige få kigget nærmere på :) Der er jo også den mulighed at male nogle af mine stole. Den FDB lignende stol til højre har jeg nemlig 3 af :)

   Slet
  4. Så ville jeg male nogen af dem i samme farve og smide sådan en her til :-) http://www.designdelicatessen.dk/produkter/217-hay/3560-hay---fdb-j104-stol/
   Tak for din henvisning i dit nye indlæg :-)

   Slet
 6. Jeg synes uden tvivl at det er super lækkert og så længe I bare er Jer to kan det jo sagtens fungere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig og når vi får gæster, så kan vi bare trække bordet ud, så det bliver større :)

   Slet