lørdag den 20. juli 2013

Fødselsdagsønsker // 25 år



1. Kuffert fra Søstrene Grene, 2. Clinique mascara, 3. God hovedpude


4. Juicepresser, 5. Strækmærke creme, 6. Kähler lovesongs vaser, 7. Kjoler 


Om få dage er det min tur til at fylde år og selvom der ikke bliver holdt den store fest, så er der et par ting, som jeg ønsker mig, hvis nu jeg skulle være så heldig... :)

3 kommentarer:

  1. Bare husk at du ikke må bruge Bio Oil før efter baby er ude, da det er noget krads stads (der tilgengæld skulle virke helt vildt - er selv lige gået i gang, da jeg desværre fik strækmærker på maven få uger før jeg fødte).

    SvarSlet
  2. Nå for Søren, tak for Info.. Jeg synes bare, at jeg læste et sted, at man netop skulle bruge det fra man var 4 måneder henne :/ men er så (heldigvis aldrig rigtig kommet i gang med det.

    SvarSlet
    Svar
    1. Så skal det være fordi det er en forbyggende slags de har lavet. Ja, har bare fået at vide at Bio oil netop virker fordi det er så krads at du skal holde dit foster fra det ;) Men det kommer jo an på om det er en forbyggende olie eller en olie der fjerner dem der allerede er kommet?

      Slet

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...