lørdag den 24. august 2013

Den falske leopard!

 
Mens alle andre køber Baum und Pferdgartens flotte og hypede bluser, så tyer jeg til discount - og køber ind i Bilka!
 
Denne sag fik jeg med hjem til kun 100 kr, og den er altså dejlig blød. Inden for kort tid har jeg pludselig købt 5 basis bluser i Bilka. De er perfekte til hverdagsbrug - og gravide maver ;)

12 kommentarer:

 1. Man skal ikke undervurdere Milla og ZNK. En af mine yndlingsskjorter er også et bilka-køb og den er over to år gammel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg har i hvert fald fundet ud af, at man kan finde mange fine ting derude - nogen gange skal man bare lede mere end andre :)

   Slet
 2. Super flot bluse til billige penge! Må jeg spørge hvor langt den er henne? Tænker på hvor meget mave der kan være i bluse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er 21 uger henne :) men har købt trøjen lidt stor, så der er plads til meget. Men mener, at mange af bilkas bluser er gode, fordi de er lidt elastiske i det og så flot sidder til ved den gravide mave

   Slet
 3. Den er bare så fin! Jeg har købt en i grå og den er virkelig lækker at ha' på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så den slet ikke i grå, men det lyder også ret fint :D

   Slet
 4. Lækker blog! Lækker trøje! Lækker pris!!! :D
  Har først lige fundet dig nu, og dét er jeg glad for! Altså.. ikke at det først er nu jo hehe.. Men at jeg fandt dig. Inspirerende! Og sejt med et godt Bilka-kup :)
  KH Lene Nehlsen, DuftVerket.dk
  Ps. Super flotte navne du nævner ude i sidebaren, men bare for en god ordens skyld; Skal der ikke stå Kastanje? Selvom Kastajne da også er cool :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det varmer med sådan en kommentar - meget! :D

   Og jo da! Haha, det er da en tastefejl - det var Kastanje, som jeg overvejede ;)

   Slet
 5. Hehe... Men altså tillykke med, at du skal have en lille pige!! Det er fantastisk... Og til dit sidste indlæg - NEJ der kan ikke gå for meget baby-snak i den ;)
  Skal du shoppe mere tøj, så skynd dig forbi min blog her: http://niftybynehl.wordpress.com/2013/08/29/rabatkode-pa-hele-40-okologiske-til-dig-freds-world-by-green-cotton/ og spar 40 % på øko-brandet Freds World (gælder til søndag)
  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe godt, så må vi håbe, at de andre er enige. For bloggen har pludselig taget en drejning fra at omhandle bolig og ombygning til kun at handle om baby, baby, baby ;)

   Tak for linket, kigger med det samme :D

   Slet
 6. Jeg købte mine trøjer for tre uger siden, seriøst det bedste køb :) elsker dem begge.. De burde lave dem i flere farver <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg så også, at Mia havde en, så de er vidst et hit ved mange :)

   Slet

Huskøb uden mægler?

Vi ligger ikke på den lade side, hvad angår huskiggeri. Derfor var vi først på ugen ude og se to huse, som ikke er til salg ved nogen mægler...