torsdag den 8. august 2013

Et skur for et vaskerumVi er heldigvis overraskende enige i vores byggeprojekt og er ikke rigtig nået frem til de store uenigheder. Vi har måske haft nogle forskellige idéer om nogle ting, men vi er hurtigt nået til enighed eller den anden har overgivet sig, men...

Sådan er det ikke længere!

Jeg vil nemlig for alt i verden gerne have et vaskerum. Pt har vi planlagt det sådan, at vaskemaskinen og tumbleren skal stå i vores badeværelse ved soveværelset. Begge maskiner skal være indbygget, så det kun er fronten, der står inde i rummet og resten bliver bygget ind i garagen. Men jeg er kommet frem til den geniale idé at i stedet for, skal der være en dør ind til garagen fra badeværelset og her skal jeg have et lille vaskerum med bordplade hen over maskinerne og plads til et tørrestativ. G-E-N-I-A-L-T!

Men min kæreste stejler fuldstændigt.... og hvorfor? Fordi han ikke vil opgive lidt af sin garage, fordi han frygter der ikke er plads til hans værktøj (han er tømrer).. I går var jeg så forbi en veninde, som er ved at bygge nyt hus og der stod det lille fine skur øverst, som de ikke skulle bruge til noget. Jeg ved ikke, om det kan lade sig gøre, men pt arbejder jeg på, at hvis min kæreste får det skur og placerer det et sted i haven, om jeg så ikke kan få det ønskede vaskerum........ Kryds fingre! ;)

2 kommentarer:

 1. Tænker at du får problemer med afløb osv, og så tænker jeg at jeg selv ikke gad ud om feks vinteren. Altså skulle helt udenfor for at komme til vaskehuset.
  Og der skal da også være varme derovre, ellers er det en meget kold fornøjelse at stå og hænge vasketøj op i (tænker på de meget kolde efterår/vintre som vi har haft de sidste par år).
  Hold fast i at du skal have noget af garagen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Afløb er der styr på og planen var, at der skulle være en dør fra badeværelset, så jeg netop ikke skulle hele vejen udenom - for det ville jeg blive træt af ja :)

   Slet