torsdag den 29. august 2013

Skovens barn


Efter at fået at vide, at det er en lille pige, som gemmer sig i min mave, så er det altså svært at holde Dankortet i ro. Så der røg også en bestilling igennem til Noa Noa.

I dag drømmer jeg så om at købe den fine dukke fra Sirlig, barnevognskæden fra Sebra og tøjet fra H&M. Særligt med de to sidste ting, så danner der sig vidst et tema for, hvad jeg kan lide ;)

Carla Athene har ellers været det foretrukne navn indtil videre, men måske Kastanje passer bedre til mit skovbarn? (Helt modsat overvejer jeg også navnene Josefine og Karoline, hmm..)

6 kommentarer:

 1. Det er bare så fint det sæt fra H&M!

  Og så synes jeg at Josefine og Karoline er nogle smukke navne, jeg er ikke fan af de der "specielle" navne, og synes faktisk efterhånden det er mere unikt at hedde noget ganske almindeligt. Der er virkelig gået sport i underlighederne ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Er også rigtig glad for, at der findes tøj i den billige prisklasse, som jeg kan lide :)

   Jeg har bare ikke lyst til at mit barn skal hedde noget, som jeg kender en eller anden træls person, som også hedder det.

   Men egentlig er Carla jo ikke et videre "specielt" navn, og ville gerne have lidt græsk ind over noget, da min far er græker, så derfor er Athene - men det er jo langt fra besluttet endnu, hvad hun kommer til at hedde :)

   Slet
 2. Carla er simpelthen så fint. Manden min var slet ikke med på det, han var derimod ret vild med Josefine, men det er slet ikke mig. Vi endte med en Leah og en Ida, helt basic :)

  SvarSlet
 3. Tro mig, det kom godt nok også bag på mig, da jeg spurgte min kæreste hvilke navne han kunne lide - og han så svarede, at Carla Athene var han vild med, men så skulle Carla altså staves med C - no problem boyfriend! Men han er så også lydhør overfor Josefine og Karoline, så nu må vi se :)

  Ida havde jeg faktisk også overvejet, men ved en veninde er ret glad for det navn, så det droppede jeg igen. Men det er bestemt nogle fine navne dine piger har :)

  SvarSlet
 4. Synes Carla Athene og Karoline er super fine navne ❤

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig.. Heldigvis har jeg 4,5 måned til at beslutte mig :)

   Slet