mandag den 19. august 2013

Øv!Den brune barnevogn som jeg ville have fra Emmaljunga er udsolgt, fordi de nye 2014 modeller allerede kommer på banen inden længe, og min bliver desværre ikke en genganger, men i stedet kommer den i en kedelig sort farve...

Hvilken farve har I jeres barnevogne i? Måske er sort også ok, når jeg lige har vænnet mig til det, men kunne godt lide at den anden var lidt anderledes med sin brune farve.

Og, er der nogen af jer, som har andre mærker end Emmaljunga og Odder? Synes de er meget styrende på markedet og andre mærker er en del billigere, men det er lidt svært at overskue om kvaliteten også er ringere, hmm...

9 kommentarer:

 1. Hejsa, har du kigget på den nye fra Emmaljunga med drejebare hjul? Jeg har selv lige købt den og synes den er så meget mere behagelig og nem at køre med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, de nye var ikke kommet til Esbjerg endnu, men umiddelbart tror jeg ikke, at drejehjul er mig - men hvem ved :) Lige pt er det vigtige bare for mig, hvordan selve overdelen ser ud, altså farve og materiale :)

   Slet
 2. Vi har en Odder Zip i mørkeblå og limegrøn. Elsker at den er lidt anderledes i farverne.

  Måske du kan finde den du vil have brugt? Hvis i altså er til det. Vi fandt selv vores sådan det er en del billigere.

  //Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Min kæreste er rigtig meget til at finde en brugt - men vi skal jo have flere børn, går jeg da ud fra, så jeg tænker, at jeg helst vil købe en fra ny - og så kan jeg bare sætte den til salg bagefter - og så i sidste ende giver det jo det samme :)

   Slet
 3. Vi har en Emmaljunge, og har været rigtig glade for den. Den er mørk støvet grøn (kan ikke huske den præcise benævnelse ) og jeg er gla for at jeg valgte det, for man ser ikke på samme måde når den farve falmer, som man fx gør på en sort. De er jo ret meget i sol og vand og vind, de barnevogne, så selvfølgelig vil de falme lidt...

  SvarSlet
 4. Vi har en grå Brio Kompakt. Så god en vogn. Dejligt let at gå med.

  SvarSlet
 5. Vi har købt en Emmaljunga big star supreme med svinghjul i hvid leatherette og jeg er så klar til at fylde den :-) Efter jeg havde svinghjul på Callas Emmaljunga klapvogn stod det tydeligt at det skulle der bare også være på den nye barnevogn, det er så meget nemmere at køre med :-)

  SvarSlet
 6. Forresten kan du se den nye med svinghjulene ovre i Ønskebørn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super, så må jeg snart ud at lure igen :D

   Slet