onsdag den 21. august 2013

Insta moments
2 måneders ferie er slut og i går havde jeg første skoledag... Det var hårdt!

Men heldigvis kan jeg se tilbage på to gode måneder, som både har budt på sommer, bryllupper, fødselsdage og masser af aktivitet i huset.

Der har ikk altid været så meget aktivitet herinde, men jeg har en profil på instagram (Senette), hvis I vil følge lidt mere med :)

2 kommentarer:

 1. Hov, jeg blev lige opmærksom da jeg så dit billede af brudeparret...har du flere billeder? Har jeg slet ikke hørt noget om, at I har været til bryllup(-per?)...Jeg er jo nysgerrig hvad dét angår ;)

  // Rikke//

  PS: jeg ka forestille mig hvor øv-hårdt det må ha været for dig at start op efter 2 mdr. ferie. Jeg er li startet op efter 14 dages ferie og synes det var umenneskeligt ;(

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har desværre kun det ene billede, men det var et rigtigt drømmebryllup :) og en ting stod klart for mig efter brylluppet - levende musik er et must! Det gav sådan en god stemning. De havde en pige og en til at spille på guitar ude og det var SÅ godt :)

   Slet

Huskøb uden mægler?

Vi ligger ikke på den lade side, hvad angår huskiggeri. Derfor var vi først på ugen ude og se to huse, som ikke er til salg ved nogen mægler...