fredag den 5. oktober 2012

Postkasser


Pt har jeg det meget svært med ikke at gå amok i boligting. Jeg har virkelig lyst til at købe en masse til huset, men problemet er, at vi skal igennem en kæmpe ombygning, så jeg kan ikke komme til at indrette før vi er færdige...
 
Men, én ting, som vi mangler og som skal købes nu, er en postkasse! Jeg sad for sjov og googlede lidt og det er da helt vildt så mange forskellige der findes. Jeg kan særlig godt lide den her BobiClassic postkasse - så frisk i farven. Jeg vil bestemt overveje, om den kan passe til vores hus.

2 kommentarer:

  1. Gid jeg kunne dele din begejstring for postkasser. Vi skal også have ny, men jeg kan ikke finde nogen som helst jeg vil ha' (og hvorfor er de egentlig SÅ dyre?!)

    P.S.: det er helt fint du har brugt mit billede med harlekinternene, når nu du linker til min side :-)

    God weekend!

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, jeg sad faktisk lige og tænkte, at det var helt sørgeligt, at jeg sad og brugte min fredag aften på at blive begejstret over postkasser - er jeg mon blevet voksen nu?? ;)

      Og det lyder godt med billedet, synes det er så godt lavet :)

      Slet

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...