torsdag den 17. januar 2013

Babysteps


Der var en læser, som spurgte ind til ombygningen og status er, at det går meeget langsomt for tiden. Der er så mange installationer, som vi skal have styr på og det tager tid, da det ikke er noget, som vi selv kan klare. Så nu kan jeg selvfølgelig godt se, at det ikke er sådan liige at flytte rundt på badeværelser, radiatorer, vægge osv - men det bliver det hele værd.

Men vi fik da lidt vindpap på væggene i går, og så går vi i gang med isolering og gipsplader i dag og så burde det gå stærkt med, at der snart kan komme gulv og loft på.

2 kommentarer:

 1. Træks når det går langsomt... Men bliver lækkert når i kan få gips op, så ser det ud af noget :)
  Kommer i vindpap på murstensvægge? Min kæreste snakker om det bliver for tæt og vil give fugt i væggene?:/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er kommet vindpap på og er godt opmærksom på det med tætheden, men jeg synes efterhånden, at vi er stødt på så mange ting, hvor folk siger det ene - og så er der andre der siger det helt andet. Du kan tro min kæreste er træt af mig, for jeg googler stort set alt, for at sikre mig at det bliver gjort ordentlig, men ja lige med det her er der også delte meninger med, hvordan det skal gøres. Men der kommer dog en ventilation derinde, så håber, at det hjælper lidt på det hele :)

   Slet