lørdag den 19. januar 2013

Endnu en ting fra husetJer, der har fulgt med i noget tid, ved jo nok, at vi overtog huset med en del møbler. Jeg har efterhånden fået vist meget af det, fx var der en skammel, et skab, lænestol og nogle dåser, en lille kommode, nogle lamper, en retro kommode og et skab og en skænk. Alle de viste ting er noget, som jeg påtænker skal være en del af indretningen, når huset er færdigt.

Gyngestolen her er så endnu en ting, som stod i huset. Denne tror jeg dog, at jeg vil skille mig af med. En af mine veninder har ellers en lignende, som hun har fået integreret rigtig fint i hendes stue. Jeg synes dog ikke helt, at den er min stil, så gyngestolen ryger en tur på DBA. Har I en idé om, hvad man kan tage for sådan en?

6 kommentarer:

 1. Den ville være rigtig sød, hvis man malede den hvid og syede noget andet stof på :-) Men jeg aner desværre ikke, hvad du kan tage for den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg googlede også lige nogle billeder, hvor den var i et væld af farver og kan godt se, at der muligheder med den :)

   Slet
 2. Min tanke var også at male den hvid...måske med noget dip-dye på det nederste af benene (altså en anden nuance) og så få den betrukket om...dernæst kan du ligge et stykke pels på og en lækker pude....?!
  Men kender jo ikke helt din boligstil (endnu), så ved ikke om forslaget rammer plet?
  - Dog kan det være det er en lidt bekostelig affære at få betrukket stolen om, det ska måske lige undersøges :)
  God weekend!

  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. Den skulle helt sikkert males, hvis den skulle beholdes - men der er så lang tid til vi er færdige og har så mange andre ting at se til, så den ryger desværre til salg :)

   Slet
 3. Det er en rokkestol, og ikke en gyngestol. Tror ikke du kan få ret meget for den, måske 100 kr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for info :) Jeg smed den ind på facebook, og det ser ud til, at jeg får den solgt for lige knap 400 kr, så det var lækkert nok :)

   Slet