fredag den 11. januar 2013

Madsens lopperiTakket været et tip fra en sød læser, så skal noget af min fridag i dag bruges på at besøge "Madsens lopperi" her i Esbjerg.

Det er en butik, som øser af masser af skønne retro ting og hvad af jeg kan læse på deres blog, så kan man også få nye ting fra bl.a. Ib Laursen. Jeg synes, det er rigtig fedt, at vi har fået sådan et sted i Esbjerg og glæder mig meget til at besøge butikken :)

11 kommentarer:

 1. Det er jo min genbo ;) Jeg lurer tit ind af vinduerne - hvor er der meget fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nåårh, er det i den ende den ligger - så kan jeg bedre forstå, at jeg aldrig har set butikken før :)

   Slet
 2. Hvor ligger den henne?? Har jeg da aldrig set før..:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var også gået min næse forbi :) Den ligger i kronprinsensgade 97.

   Slet
 3. fedt fedt!!! Ja vi mangler sådan nogle butikker i Esbjerg. Fler' af dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig :D Desværre skuffede butikken lidt pga sin størrelse. Der var mest småting, så som ting til køkkenet, hvor jeg havde forventet lidt flere møbler og sårn :)

   Slet
 4. Glad for at kunne hjælpe :) kender du butikken Egholm i strandbygade tæt ved rundkørslen? De har også rigtig mange fine ting. Det er dog nye vare, og ligesom Madsens lopperi har den kun åbent få dage om ugen..
  Køber man for større beløb kan man spørge efter en god pris, det har vi fået på nogle lækre tæpper fra nordal :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Egholm kender jeg - så helt bagud er jeg ikke :D Det er også en rigtig hyggelig butik.. Og tak for tippet :D

   Slet
 5. Tak for de fine ord om vores butik - jeg ved ikke om det har nogen interesse, men vi er netop ved at få en hjemmeside op at køre med en webshop. Den findes på www.madsenslopperi.dk.

  Super flot blog i øvrigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt - og selv tak :) Jeg har faktisk allerede været forbi hjemmesiden og det er et super initiativ - håber måske, at den kan være med til, at I får lidt flere møbler til salg :)

   Slet
  2. Vi prøver selvfølgelig at efterkomme vores kunders ønsker, så er det nogle specielle møbler du søger, kan du altid bare spørge. Vi får jævnlig nye varer, så det er lidt forskelligt om vi har mange møbler eller ej - selv om butikkens størrelse selvfølgelig sætter en naturlig begrænsning:)

   Slet