tirsdag den 15. januar 2013

Westergaard gardinerI går kom jeg pludselig i tidsnød, da jeg skulle have styr på en fødselsdagsgave til min svigerinde.. Jeg havde besluttet at købe et forklæde og krus fra Mette Ditmers hjertekollektion og jeg havde desværre ingen anden udvej end at købe det på nettet - men hvor blev jeg dog positivt overrasket over leveringstiden ved webshoppen. Ordren blev afgivet kl 15.21 i går og allerede i dag var pakken fremme, virkelig positivt!

Oveni det, så har de minus 20 % hele januar, så jeg vendte lige tilbage i dag for at snuse nærmere på deres udvalg. Jeg fandt nogle ret fine lammeskind, og sådan har jeg længe kunne tænke mig at købe til min Hay stol. Prisen efter rabat er for det brune 700 kr og 520 kr for det hvide... Jeg er altså lidt fristet :)

4 kommentarer:

 1. Må vidst lige ind og lurre lidt på dén shop ;)
  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps, 20 % er nemlig ikke sådan at tage fejl af :D

   Slet
 2. Jeg var meget glad for at have fundet denne hjemmeside. Jeg vil gerne takke dig for denne fremragende indlæg. Jeg absolut nød hver lille smule af det, og jeg har dig bogmærkede at tjekke nye ting du poster i fremtiden

  Persienner

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg virkelig glad for at høre, det er lige sådan nogle kommentarer, som giver en lyst til at blogge - tak <3 og du er meget velkommen til at følge med :

   Slet