onsdag den 30. januar 2013

Barselsgave




Til maj bliver jeg endnu en gang moster, da min søster venter sig en lille dreng. Som altid er jeg en smule utålmodig, så det som skulle have været barselsgaven, endte min søster med allerede at få i søndags.

Jeg havde været online og tilbudsshoppe hos H&M og kunne slet ikke stå for den fine blå kurv, som passede perfekt til at indeholde både fleecetæppet, sutterne, sutteflasken, sengetøjet og stofbleerne. Alt er fra H&M undtagen stofbleerne, som jeg har købt i Rema. Glæder mig meget til at møde min lille nevø :)

2 kommentarer:

  1. Haha, kender det godt:) Men så må du jo "desværre" bare ud og shoppe noget mere til baby;) haha... Mon ikke du snart selv skulle have dig en lille bebs, som du kan shoppe til?;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er altid fristende at købe babyting, alting er så nuttet, når det er småt :D Hmm, jeg lavede faktisk lige en liste forleden over de babynavne, som jeg godt kan lide, så man vidst godt sige, at jeg er lidt skruk - men omvendt, bor jeg i kæmpe byggerod og er under uddannelsen, så nu må vi se, hvad der sker :)

      Slet

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...