tirsdag den 2. april 2013

Bagsiden ved at bo i huset....
Man skal virkelig tænke sig om, før man vælger at bo i et hus, som man renoverer samtidigt - og det tror jeg, at billedet viser meget godt.

Min kæreste og jeg tog beslutningen om at bo her, til dels for at spare en husleje ved siden af, men også fordi vi tænkte, at vi ville få lavet mere, hvis vi var her, for ellers ville det være nemt at holde fridage og blive væk. Men når man bor i rodet, så er det virkelig frustrerende, når der ikke sker noget. Så jeg er glad for, at der pt er noget, som jeg kan være med til at lave, og jeg har så også været i gang hver dag i påsken og i aften, skal jeg også have malet det 3. og forhåbentlig sidste lag på loftet inde på det lille værelse.

Jeg har dog heldigivis ikke fortrudt beslutningen om at bo her imens, men det er lidt hårdt - ingen tvivl om det.. Det kræver også en hel del oprydning, som jeg ikke har været for god til de seneste par dage, så jeg må hellere i gang......

13 kommentarer:

 1. Sig til hvis vi kan hjælpe med noget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak :) men indtil videre kan I bare nøjes med at komme forbi og se :)

   Slet
  2. He he... Ja, er i hjemme i morgen?

   Slet
 2. Mon sollyset hjælper på den positive konto?
  God fornøjelse med byggeriet! ;)

  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det i hvert fald - meget endda - og tak :)

   Slet
 3. Forstår godt din frustration, men resultatet bliver helt sikkert fedt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis ikke at der var en gulerod for enden, så ville jeg nok heller ikke kunne holde det ud, men heldigvis er det kun for en periode

   Slet
 4. Jeg tager hatten af for at i ORKER! jeg gjorde ikke. Men jeg glæder mig til at følge udviklingen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er også kommet bag på mange af mine veninder og familie, at jeg kan bo i i sådan et rod ;) jeg glæder mig også til at vise jer det hele løbende :)

   Slet
 5. Hvordan har du grebet maling af loftet an? Overvejer at male vores i stuen, køkkenet osv :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er slet ikke nogen ekspert på området. Men vores træ var ubehandlet, så via Google fandt jeg ud af, at det var en god ide at behandle knasterne. Derfor var jeg forbi Flügger og købe en lille dunk med knastlak, hvor jeg så penslede hver enkelt knast over to gange.
   Ekspedienten sagde, at også kunne købe noget andet behandling, som jeg bare ville kunne tage på hele loftet med en malerulle - men det var dyrere, så jeg valgte en tidskrævende, men billig løsning (40 kr), og så skal jeg til at give loftet 3. lag nu her. Jeg har i øvrigt bare brugt almindelig loftmaling i glans 5, for det sagde vores maler at man kunne - og indtil videre er resultatet helt fint.
   Senere har jeg dog fået at vide, at jeg kunne have købt noget andet... Isotop hedder det måske? Det skulle vidst både behandle og male, så det er værd at undersøge :)

   Slet
 6. hold da op! respekt for at i orker at bo i sådan et byggerod. og forstår godt dine frustrationer, men det skal helt sikkert nok blive godt når i en dag er færdige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi får det i hvert fald mere eller mindre som vi vil have det - men det er også lidt hårde i det, for hvis noget ikke bliver som forventet eller bliver grimt, så er der ingen andre at bearbejde end os selv :/

   Slet