tirsdag den 16. april 2013

Forårsfornemmelser


 
1# Vores store, dejlige gasgrill blev taget i brug i går, hvor vi havde et vennepar til spisning. Grillen har også en kogeplade, hvilket bliver min store redning, når vi går i gang med at rive køkkenet ned.
 


 
2# Jeg nyder at have en have og kigge på alle de blomster, som titter op hist og pist. 
3# Jeg er gået i gang med at løbe igen - 3 ture om ugen er målet. Billedet er fra min løbetur i går, hvor temperaturen allerede kl 6.20 viste 7 grader - lækkert!4# Vores Korfu rejse ser ud til at blive dobbel så dyrt end forventet. Da vi overvejer at bestille spahotel. Sin helt egen spa med havudsigt, det er da for luksus til at stå for??
 
Jeg håber, at I også nyder det dejlige forår...

5 kommentarer:

 1. Skønne billeder og positiv energi.
  Det er flot at du kan stå op og løbe om morgenen..tror min dyne er "låst fast" på mig om morgenen, og jeg ender derfor altid med at løbe enten om eftermiddagen eller om aftenen..

  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender det godt, mit problem er bare, hvis ikke jeg kommer afsted om morgenen, så har jeg for mange undskyldninger senere på dagen + jeg står op med min kæreste allerede kl 5.30 hver morgen, så der er god tid, inden jeg møder i skole :)

   Slet
 2. Ej!
  Mit hus er huset til venstre i billedet! Det er mit grimme brune plankeværk, og grimme tynde grantræ hehe :) Bor i, i nærheden??

  SvarSlet
  Svar
  1. På nr 3 billede?? Hahah, det var da lige godt utroligt.. Min adresse bliver afsløret i mit næste indlæg ;) Så kan du se, hvor tæt på det er :)

   Slet
 3. I bor godt nok tæt på alligevel :) hvor sjovt!
  Kigger ud forbi dit loppemarked hvis jeg får tid, vi er i fuld gang med lofterne stadig nemlig :)

  SvarSlet